ESTRENA

Albert Om passa el cap de setmana amb 13 famosos a 'El convidat'

Teresa Gimpera és la primera amfitriona del nou programa de TV-3

Albert Om, carregat amb la maleta amb què viatja en el programa.

Albert Om, carregat amb la maleta amb què viatja en el programa. / ricard cugat

1
Es llegeix en minuts
MARISA DE DIOS / Barcelona

Tretze famosos obren les portes de casa seva a Albert Om a El convidat, la nova aposta de TV-3 per als dilluns, que es mou entre el documental i l'entreteniment. El programa suposa el retorn del periodista a la cadena després de cinc anys al capdavant del magazín diari El club i d'un any allunyat dels platós.

En cada edició Om conviurà durant un dissabte i un diumenge amb el seu amfitrió, amb qui realitzarà les activitats més comunes que acostumi a fer en el seu temps lliure, a part d'emportar-se o proposar-los alguna sorpresa. Segons el director i presentador de l'espai, era molt important que la trobada se celebrés un cap de setmana «perquè no es fes un seguiment professional de l'amfitrió, sinó que es retratés la quotidianitat» del personatge. No obstant, el periodista recalca que l'objectiu no era «furgar en la intimitat de ningú» i que la mirada que s'ofereix dels protagonistes «no és gens invasiva».

Notícies relacionades

Tots els amfitrions havien passat abans per El club. I aquest coneixement previ ha facilitat el treball de l'equip a l'hora d'ensenyar «la cara B dels personatges», recalca el presentador. Així, entre moltes altres imatges, les càmeres mostraran Eduard Punset jugant a bàsquet amb els seus néts, Andreu Buenafuente pintant i anant d'excursió amb el seu gos, Carme Ruscalleda disfressada per celebrar el Carnaval, Antoni Bassas en la seva nova vida a Washington i fins i tot assistint al sopar del president Obama amb els corresponsals internacionals.

PROTAGONISTES. La complicitat establerta amb els personatges donarà peu que en la conversa surtin alguns dels «grans temes de la vida», com l'amor, la mort, l'embaràs, la bellesa i el pas dels anys, aquests dos últims abordats per l'amfitriona d'aquesta nit, Teresa Gimpera. La resta de protagonistes seran els germans Estopa, Pedro Ruiz, Montserrat Carulla, Gemma Mengual, Boris Izaguirre, mossèn Ballarín, Pau Riba i Xavier Gabriel.

Temes:

TV-3 Albert Om