A NOVA YORK

Scorsese rodarà l'anunci nadalenc de Freixenet

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / BARCELONA

Freixenet ha escollit el director de cine nord-americà Martin Scorsese per rodar un curtmetratge que serà la base del seu tradicional anunci nadalenc. Aquesta decisió de l'empresa catalana respon a un canvi de tendència en la seva estratègia publicitària, que, a partir d'aquest any, passarà de centrar-se en personatges famosos que protagonitzin els seus espots a directors de cine de prestigi que els realitzin.

El director de comunicació de Freixenet, Pere Bonet, ha explicat en roda de premsa que aquest canvi ha estat una decisió "meditada" i que l'elecció anual d'un director diferent té com a objectiu comptar amb anuncis de Carta Nevada que siguin "testimonis creatius de grans mestres del cine".

Es començarà a emetre a principis de desembre

Notícies relacionades

El curt durarà entre sis i vuit minuts, serà un guió original de Scorsese, es rodarà durant el mes d'octubre a Nova York i posteriorment s'adaptarà com a campanya publicitària per a televisió, cine, premsa i internet. L'anunci es començarà a emetre a principis de desembre i, segons ha comunicat Bonet, "sorprendrà".

Martin Scorsese va ser el guanyador de l'Oscar 2007 a la millor pel·lícula per Infiltrados. Entre la seva filmografia també destaquen títols com Taxi driver, Gangs of New York, Casino i Un dels nostres.