Secció recomanada per

INNOVACIONS EN TELEFONIA MÒBIL

Realme treu el carregador sense fil més ràpid del moment

El sistema es diu MagDart i funciona per a mòbils amb sistema Android

La marca presenta un mòbil compatible amb aquest tipus de càrrega i un ecosistema que el complementa

Realme treu el carregador sense fil més ràpid del moment
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Realme ha anunciat recentment MagDart, el primer carregador sense fil magnètic per a Android que la marca defineix com el més ràpid del mercat, amb 50 W de potència i que ha sigut presentat juntament amb el model Flash, un smartphone que suporta aquest tipus de càrrega, així com altres accessoris que conformen un ecosistema nou.

MagDart arriba amb dues versions de potència diferents (15 W i 50 W) i una powerbank. El de 50 W inclou un sistema de refrigeració que és capaç de mantenir la placa base del dispositiu a la temperatura adequada i reduir la calor proporcionant un corrent d’aire constant. D’aquesta manera, es pot mantenir la potència de càrrega al màxim durant més temps.

El carregador de 15 W és molt fi i lleuger. Situa la placa base i la bobina magnètica als dos costats del cable de càrrega, cosa que fa que la base pugui ser més prima amb una única bobina de càrrega. Al separar aquestes dues fonts de calor s’aconsegueix reduir l’increment de temperatura i allargar el temps de càrrega sense sacrificar la potència.

Dins de l’ecosistema també s’ha presentat la bateria externa MagDart i una base de càrrega especial. Aquests dos dispositius poden vincular-se i convertir-se en una estació de càrrega vertical. La powerbank pot carregar el mòbil al mateix temps que es carrega a si mateixa mentre és a la base, per la qual cosa sempre està preparada per funcionar. Incorpora un disseny de pell vegana i alumini.

El mòbil compatible

Flash és un dispositiu que suporta la càrrega magnètica sense fil. Integra una bateria amb una capacitat de 4.500 mAh i és el primer dispositiu Android que pot aguantar els 50 W de potència del MagDart, que carrega la bateria del 0% al 20% en cinc minuts i del 0% al 100% en menys d’una hora.

Nou ecosistema de càrrega súper ràpida

A més dels carregadors, Realme ha llançat les Beauty Light, cèrcols de llum específicament dissenyats per capturar ‘selfies’, que poden connectar-se al telèfon mitjançant el sistema magnètic i s’alimenten de la càrrega invertida per aconseguir il·luminació extra al fer ‘selfies’.

També s’incorpora al catàleg MagDart Wallet, que fa les funcions de suport per subjectar el telèfon mentre es veuen pel·lícules o es fan vídeotrucades.

Per fer compatible el model de mòbil Realme GT amb la càrrega magnètica, la companyia ha presentat la funda de càrrega MagDart, una carcassa que es connecta mitjançant el connector USB tipus C i permet que el telèfon es carregui sense fil.

Dades rellevants

En paral·lel a aquests llançaments s’ha conegut que Realme ha entrat al Top 5 de firmes de telefonia a Europa, durant el segon trimestre del 2021. La companyia ha registrat un creixement interanual del 1.800% quant a enviaments de ‘smartphones’ segons les últimes dades de Strategy Analytics. La seva quota de mercat en l’actualitat és del 3,8%, segons aquest informe.

Notícies relacionades

Una altra xifra que s’ha donat a conèixer és que Realme ha arribat a una nova fita en la seva trajectòria, amb la venda de 100 milions de ‘smartphones’ a tot el món, coincidint amb el tercer aniversari de la companyia. La marca va néixer el maig del 2018 i ja al tercer trimestre del 2019 es va convertir en la que més ràpid va créixer al món.

Entre els assoliments aconseguits per aquesta jove empresa, en aquests 3 anys, també hi destaquen el llançament del primer telèfon 5G de menys de 200 euros, el desenvolupament del sistema de càrrega ràpida de 125 W i la seva aposta per l’última tecnologia, ja que els seus telèfons van ser uns dels primers a incorporar una càmera de 64 megapíxels i també va ser una de les primeres empreses a equipar els seus dispositius amb el processador Qualcomm Snapdragon 888.