Secció recomanada per

NOVETATS

Motorola presenta la família de mòbils Edge 20

Els nous dispositius presenten una potent bateria, connectivitat 5G i el primer zoom d’estil periscopi de la marca amb fins a 50 X

Motorola presenta la família de mòbils Edge 20
5
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Motorola acaba d’anunciar la família de smartphones Edge 20, que integra tres dispositius (Edge 20 Pro, Edge 20 i Edge 20 Lite) que parteixen d’un preu que ronda els 350 euros i es caracteritzen per importants millores respecte d’equips anteriors de la marca: una molt alta durada de la bateria, integració de velocitats 5G d’última generació, i preus ajustats per marcar una competitivitat alta al mercat.

Motorola ha afirmat durant la presentació dels productes que «la vida i les prioritats dels usuaris han canviat considerablement en els últims temps, i que la família Edge està dissenyada per a un grup completament nou de pensadors, innovadors i generadors de canvis».

Aportacions destacades

La família Motorola Edge va més enllà de la generació anterior de smartphones de la companyia en gairebé totes les categories, aportant processadors més potents, una càmera principal amb píxels més grans, i el primer zoom d’estil periscopi de Motorola amb fins a 50 X. La freqüència de refresc de la pantalla és més elevada, la càrrega de la bateria és més ràpida i s’han ampliat el nombre d’experiències a la plataforma de ‘software’ Ready For. Aquestes característiques s’ofereixen a preus més accessibles.

Així és el Motorola Edge 20 Pro

La generació de les xarxes socials està reinventant la manera com les persones comparteixen les seves experiències visualment, per facilitar aquesta tendència el model ofereix una nova càmera principal de 108 MP que integra un dels sensors més grans amb format òptic d’1/1,5». Compta amb la tecnologia Ultra Píxel: cada nou píxels es combinen en un gran ultrapíxel, fet que millora la sensibilitat a la llum en 9 vegades i dona com a resultat un millor rendiment amb poca llum. Ofereix un objectiu ultra gran angular amb Macro Vision, que permet capturar quatre vegades més de l’escena en l’enquadrament, per captar més imatge de l’entorn i encaixar més persones en cada presa. Macro Vision també permet acostar-se 5 vegades més al subjecte fotografiat, per obtenir primers plans extrems, a una distància de fins a 3 cm.

La tercera càmera representa el primer teleobjectiu de tipus periscopi de Motorola, una característica rarament vista en aquesta classe de smartphones, que corba la llum 90 graus per obtenir una claredat superior a 5x de distància. El Superzoom 50x permet capturar detalls des de més distàncies. Quant al vídeo, pot gravar en resolució 8K, una primícia en un Motorola.

Pantalla de 144 Hz

Moltes persones utilitzen avui els seus mòbils com a dispositiu principal per veure programes i pel·lícules. En aquest escenari el model 20 pro incorpora una pantalla Max Vision de 6,7» amb tecnologia OLED per a una experiència de visualització nítida. Aquesta pantalla ofereix un color de 10 bits, arribant a l’espai de color DCI-P3 i complint els estàndards HDR10+. Això significa que es poden contemplar més de mil milions de matisos de colors. Per primera vegada es presenta una taxa de refresc de 144 Hz, la més gran disponible en un smartphone convencional. Quan es tracta de continguts dinàmics i de gran moviment, com jocs i vídeos d’acció, la taxa de refresc de 144 HZ millora l’experiència, ja que és un 140% més ràpida que l’estàndard de la indústria de 60 Hz de fa uns anys, i un 60% més ràpida que la primera generació de Motorola Edge.

Velocitats 5G

El Motorola edge 20 pro és un dispositiu que ofereix la velocitat de pròxima generació de wifi 6 1. El processador Qualcomm Snapdragon 870 aporta un elevat nivell de potència i velocitat. El model disposa de 256 GB d’emmagatzemament intern i 12 GB de memòria.

Autonomia

Proporciona més de 30 hores amb 5G sense haver de carregar-lo. La tecnologia TurboPower 30 ofereix 9 hores d’energia en 10 minuts de càrrega.

Així és el Motorola Edge 20

El Motorola Edge 20 és un model d’estètica aerodinàmica i extrafina (6,99 mm de gruix). Compta amb el sensor principal de 108 MP, l’ultra gran angular i la lent macro del Motorola Edge 20 Pro, a més d’un teleobjectiu Superzoom de 30 X.

La pantalla és de 6,7» i amb una freqüència de refresc de 144Hz. Està equipat amb el processador Qualcomm amb gràfics i processament fins a un 55% més ràpids en comparació amb la primera generació de Motorola Edge 6.

És compatible amb Wi-Fi 6 i disposa de 128GB d’emmagatzemament integrat i amb fins a 8 GB de memòria. Quant a autonomia, ofereix més d’un dia complet sense carregar amb la bateria de 4000 mAh4, i, si és necessària una càrrega ràpida, la tecnologia TurboPower 30 ofereix 8 hores de bateria en 10 minuts de connexió a la xarxa elèctrica.

Així és el Motorola Edge 20 Lite

El nou germà petit, el Motorola Edge 20 Lite ofereix una velocitat 5G amb un sistema de càmera compost per un sensor principal de 108 MP, ultra gran angular i Macro Vision. Disposa d’una pantalla OLED de 6,7» i integra, en aquest cas, un chipset MediaTek de baix consum. Aporta fins a 8 GB de memòria interna i la bateria de 5000 mAh és una de les més grans de qualsevol ‘smartphone’ 5G. Proporciona dos dies d’energia amb una sola càrrega. La tecnologia TurboPower 30 dona un dia de bateria en 10 minuts de càrrega.

Valors afegits

Notícies relacionades

Motorola ha integrat a la seva nova família de producte eines per capturar continguts de la manera més fàcil i ràpida. El mode de captura dual permet gravar vídeo o fer fotos amb dues càmeres alhora, per poder captar tant la persona que està fent la foto com els objectes que l’envolten. El Motorola Edge 20 Pro i el Motorola Edge 20 compten també amb zoom d’àudio i la nova funció de càmera superlenta. El zoom d’àudio utilitza micròfons avançats per gravar el so emès per l’usuari mentre filtra el soroll ambiental i les veus, de manera que els vídeos inclouen només l’àudio necessari. D’altra banda, gràcies a la seva funció de càmera superlenta, és possible gravar 960 fotogrames d’alta definició per segon, 4 vegades més lent que la càmera lenta dels anteriors telèfons Motorola. Per millorar els ‘selfies’ en la foscor, s’utilitza l’IA de llum baixa, que analitza automàticament el ‘selfie’ per millorar la brillantor i la qualitat.

Disponibilitat i preu

Motorola Edge 20 Pro estarà disponible en les pròximes setmanes en tres colors: blau nit, blanc iridescent i cuir vegà blau amb un PVP inicial de 699,99; Motorola Edge 20 (de venda exclusiva a través de la web de la marca) en dos colors: gris esmerilat i blanc esmerilat amb un PVP inicial de 499,99; i Motorola Edge 20 Lite en dos colors: grafit elèctric i verd llacuna amb un PVP inicial de 349,99.

Temes:

Mòbils +Digital