Secció recomanada per

Treball híbrid

Windows 365 porta l’ordinador al núvol per poder treballar des del mòbil o la ‘tablet’

  • Els usuaris poden accedir a totes les seves aplicacions, eines, dades i configuracions a través de qualsevol dispositiu, així com iniciar sessió i continuar on ho van deixar

Windows 365 porta l’ordinador al núvol per poder treballar des del mòbil o la ‘tablet’

Reuters / Mike Segar

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Microsoft ha anunciat Windows 365, un servei que porta el sistema operatiu al núvol de Microsoft per proporcionar l’experiència completa de Windows als dispositius personals –mòbil, ‘tablet’ o PC– o corporatius en un entorn de treball híbrid.

Windows 365 s’ha creat sota els principis de ‘confiança zero’ i és segur per disseny, com informa la companyia tecnològica. Protegeix i emmagatzema la informació al núvol, no al dispositiu. També crea una nova categoria d’informàtica personal híbrida anomenada Cloud PC, que utilitza tant el núvol com les capacitats del dispositiu.

El vicepresident corporatiu de Microsoft 365, Jared Spataro, ha destacat que «el PC al núvol és una nova i prometedora categoria d’informàtica personal híbrida, que converteix qualsevol dispositiu en un espai de treball digital personalitzat, productiu i segur».

Començament on es va deixar

Notícies relacionades

La companyia ha destacat l’arrencada instantània del PC personal al núvol, on els usuaris poden accedir a totes les seves aplicacions, eines, dades i configuracions a través de qualsevol dispositiu, així com iniciar sessió i continuar on ho van deixar.

Windows 365 estarà disponible de forma general per a empreses de totes les mides a partir del pròxim 2 d’agost.

Temes:

Microsoft