Secció recomanada per

Tecnologia

¿Quan surt Windows 11?

Microsoft revelarà detalls dels seus plans el pròxim 24 de juny

¿Quan surt Windows 11?

123RF

1
Es llegeix en minuts

Ben aviat, s’acosta una de les actualitzacions més importants de Windows de l’última dècada, tal com va anunciar Microsoft a finals del mes de maig. La notícia va donar peu a moltes conjectures, parlant de si estem davant l’arribada definitiva de Windows 11.

No obstant, no se sabrà res totalment fiable fins al pròxim dijous 24 de juny, el dia en què la companyia revelarà detalls de la nova generació de Windows i el que té preparat per al sistema.

A falta que en aquesta data Microsoft anunciï dades concretes, fins ara la previsió era que Windows 10 21H2 i l’esperada Windows 10 Sun Valley estigués planificada per a la tardor del 2021. Si finalment acaba concretant-se que es tracta de Windows 11, podria arribar entre setembre i octubre.

Requisits

Notícies relacionades

També el 24 de juny s’espera que s’especifiqui quins ordinadors seran compatibles amb la nova versió de Windows, tot i que es podria deduir que si el teu PC és compatible amb Windows 10, molt probablement també ho serà amb Windows 11. Això sí, s’espera que hi hagi requisits mínims, com que el disc del sistema ha de ser de 64 GB o més, que hi hagi almenys 4 GB de RAM, que el PC suporti Secure Boot i TPM 2.0, una cosa que normalment no té cap ordinador d’abans del 2018.

El que sí que se sap és que Windows 11 presentarà alguns canvis visuals i funcionals: des del canvi de la tipografia per defecte a nous colors per a les icones de les carpetes i noves icones per a algunes de les aplicacions més bàsiques.