Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Vivo treu a Europa el model X60 Pro 5G amb òptica Zeiss

L’equip presenta un sistema de fotografia professional amb estabilització mitjançant tecnologia Gimbal 2.0 i una gran obertura f/1,48

La firma també presenta novetats en la seva gamma mitjana amb els models Y72 5G i Y52 5G, que porten connectivitat 5G

Vivo treu a Europa el model X60 Pro 5G amb òptica Zeiss
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Vivo ha presentat a Europa el seu barco insígnia X60 Pro 5G, caracteritzat per un sistema de fotografia dissenyat conjuntament amb Zeiss, que permet capturar fotografies i vídeos amb qualitat millorada. L’X60 Pro 5G és el primer llançament d’un smartphone dins de l’aliança estratègica establerta entre Vivo i Zeiss anunciada el desembre del 2020.

«Estem emocionats i orgullosos amb el llançament del nostre últim model per als clients europeus: l’smartphone Vivo X60 Pro 5G. Es tracta d’un nou i excepcional dispositiu que demostra clarament els resultats de la nostra col·laboració amb aquesta companyia pionera en optoelectrònica. L’aliança amb Zeiss posa de manifest nostre compromís per centrar-nos en la càmera dels ‘smartphones’ i el nostre interès per potenciar la creativitat dels usuaris que desitgen obtenir una captura perfecta», ha afirmat el vicepresident Denny Deng, també president de Negocis Europeus de Vivo.

En clau d’imatge

La clau de les prestacions fotogràfiques del X60 Pro 5G està en el sistema de fotografia. Compta amb tres càmeres posteriors, amb un sensor principal de 48 megapíxels, un super gran angular de 13MP i un objectiu de 13MP per a retrats, a més d’oferir una càmera frontal de 32MP amb funcions per a ‘selfies’. El sistema, a més de les millores tècniques com el perfeccionament del sistema gimbal per a estabilització d’imatge, inclòs ja a l’smartphone X51 5G de l’any passat, també optimitza el software. Amb aquesta fórmula de treball és possible capturar retrats nítids amb efecte Bokeh difuminat, mitjançant la recreació de l’icònic Zeiss Biotar Portrait Style.

Estabilització millorada i altres possibilitats

El X60 Pro 5G incorpora el nou sistema Gimbal 2.0, basat en la solució per a estabilització d’imatge òptica de l’any passat, que millora l’estabilització de quatre eixos quan es capturen preses fixes, incorporant alhora un sistema per al vídeo de cinc eixos, per permetre captures nítides i amb precisió, per a objectes en moviment.

En combinació amb un objectiu de gran obertura f/1,48, a més d’un algoritme per a reducció de soroll basat en IA, la funció Extreme Night Vision 2.0 ajuda a capturar tots els detalls en entorns amb poca llum. Així mateix, la funció Super Night Portrait permet fotos a contrallum, i proporcionen més brillantor al subjecte sense sobreexposar el fons, mentre que el Panorama Night Mode millora significativament la brillantor i els colors en les unions de les captures panoràmiques en escenes amb poca llum.

Tecnologies afegides

 L’smartphone de gamma alta també incorpora la nova tecnologia Pixel Shift Ultra HD Imaging, que millora la precisió, especialment en els colors, els detalls i la nitidesa del zoom. Amb aquesta tecnologia la firma incorpora als sistemes fotogràfics dels terminals les capacitats de les cambres rèflex professionals.

Disseny

A més de prestacions fotogràfiques de nivell professional, el dispositiu ofereix suport a la connectivitat 5G per facilitar la ràpida transferència de dades i una baixa latència. Funciona amb la plataforma Qualcomm Snapdragon 870 i afegeix una pantalla AMOLED flexible de 6,56 polzades d’extrem a extrem amb una freqüència de refresc de 120Hz i una taxa de resposta de 240Hz. La pantalla té un petit orifici de 3,96mm a la part superior per a la càmera frontal i ha obtingut la certificació SGS Eye Care Display, amb prestacions de HDR10+ que redueixen la fatiga visual.

Ofereix una silueta arrodonida amb un fi bisell superior. Es troba disponible en dos colors: Midnight Black, amb un pes de 177g i una carcassa de 7,59mm, i la variant Shimmer Blue, amb un pes de 179g i un gruix de 7,69mm. Les càmeres posteriors es troben dins d’un nou disseny esglaonat de doble to, un estil en nivells reconeixible que permet disminuir el gruix general del dispositiu.

Preu

Notícies relacionades

L’equip es podrà a la venda a finals de maig a un preu de venda recomanat de 799€. El X60 Pro 5G ha sigut elegit smartphone oficial de l’Eurocopa 2020, cosa que comportarà sorpreses i promocions.

Nous equips de la sèrie Y

Les novetats de producte també inclouen dos models de la gamma mitjana. El Y72 5G que aporta un bon processador, un disseny renovat i prestacions fotogràfiques millorades. El Y52, amb bones prestacions fotogràfiques, es caracteritza per tenir un preu molt competitiu en el segment de 5G.

Temes:

Mòbils +Digital