Secció recomanada per

OPCIONS INTEL·LIGENTS

Rellotge Mibro Color amb sensor de SpO2, 15 modes esportius i menys de 40 euros

El dispositiu compta amb pantalla a color, nombroses funcions per al control de la forma física, resistència a l’aigua de 5ATM i 10 dies d’autonomia

Rellotge Mibro Color amb sensor de SpO2, 15 modes esportius i menys de 40 euros
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Molt recentment ha arribat al mercat un nou model de rellotge intel·ligent denominat Mibro Color que es caracteritza per una pantalla HD de 1.57 polzades, així com un sensor SpO2 que mesura els valors de saturació de sang. Se n’han de destacar els seus 15 modes esportius i la resistència a l’aigua 5ATM. La bateria té una capacitat de 270 mAh que proporciona fins a 10 dies d’autonomia, depenent de l’ús.

Preu competitiu

De cara al mercat, s’ha d’esmentar que es tracta d’un equip sota el paraigua de Xiaomi i que es posa al mercat a un preu que se situa entre els 31 i els 35 euros, gràcies al fet que està subjecte a una interessant promoció comercial de llançament.

Pantalla HD de 1.57 polzades

El plafó del rellotge té una mida de 1.57 polzades amb resolució HD, cosa que el fa còmode per llegir notificacions, i altres informacions que facilita. Destacar que permet personalitzar la pantalla, per exemple, amb una foto de l’usuari.

Per millorar l’ergonomia, el marc al voltant de la pantalla és relativament petit. Integra un acabat especial a la superfície que minimitza les empremtes dactilars. La construcció es basa en una combinació metall i plàstic ABS. Les dimensions són 43 x 35 x 10.2mm. El pes és de 52 grams.

En l’aplicació Mibro també es pot canviar i ajustar l’aspecte del dial.

Funcions integrades

El rellotge té 15 modes esportius que inclouen, entre d’altres: ciclisme, carrera o senderisme. També inclou mesurament de freqüència cardíaca de 24 hores, sensor d’SpO2 que mesura valors de saturació de sang, així com la qualitat i durada del son. Totes les dades registrades sobre salut o rendiment esportiu es mostren en l’aplicació.

Com és habitual el rellotge notifica les trucades entrants, els missatges i les aplicacions seleccionades.

Altres valors

Control de la música

Control de la càmera del telèfon

Despertador

Cronògraf

Calculadora

Acceleròmetre.

Targeta de presentació

Quant al disseny, presenta una carcassa rectangular en què s’inclou la tecla de funció i el ‘display’ de 1.57″ color a què se li afegeix una corretja de silicona.

Quant a funcionalitat destacar els nombrosos tipus de monitoratge com la freqüència cardíaca, SpO2, pressió, son, esforç físic, així com diversos detectors de sedentarisme i el recordatori d’ingerir aigua. Presenta informació sobre el temps, notificacions de les aplicacions més conegudes, exercici de respiració, calculadora i seguiment d’exercici en activitats com cinta de córrer, caminar a l’aire lliure, córrer exteriors, futbol, bàdminton, tennis, bàsquet, ciclisme en interiors i exteriors, el·líptica, ‘step’, ioga, senderisme, entrenament lliure i aixecament de pesos.

Aporta una funció per mesurar nivells d’estrès i una altra per monitoritzar el son. Amb totes dues es reben alertes i suggerències personalitzades que ajudaran a millorar l’estat físic.

També té totes les funcions típiques d’un ‘smartwatch’: disparador remot de càmera, visualització de notificacions del mòbil, temporitzador, calendari, entre d’altres. A l’interior trobem el sistema operatiu Android Wear, que obre el ventall d’opcions habitual d’aquest sistema i la possibilitat de descarregar ‘apps’ o esferes.

Es pot sincronitzar amb l’‘app’ Mibro Fit per visualitzar totes les dades emmagatzemades.

Característiques

Dimensions i pes. Cos: 43 x 35 mm, gruix de 10,2 mm.

Correa: 252 mm de longitud, ample de 20 mm.

Pes total: 52 grams.

Pantalla. 1,57″ amb resolució HD i forma rectangular.

Bateria 270 mAh per a fins a 14 dies d’autonomia.

Càrrega. Base de càrrega magnètica.

15 modes esportius: cinta de córrer, córrer a l’aire lliure, caminar, futbol, bàdminton, tennis, bàsquet, ciclisme, ciclisme a l’aire lliure, màquina el·líptica, a peu, ioga, entrenament de força, ‘trekking’ i entrenament lliure.

Sensors. PPG per mesurar la freqüència cardíaca, SpO2 per mesurar l’oxigen en sang, ACC, entre d’altres.

Funcions. Notificacions de trucades i missatges de WhatsApp, SMS, Gmail, entre altres ‘apps’. Disparador de càmera a distància, controls de reproducció de música, funció de trobar el meu telèfon, recordatoris, ‘app’ de clima, temporitzador, calculadora, cronòmetre i alarma.

Resistència a l’aigua 5 ATM.

Connectivitat. Bluetooth 5.0.

Notícies relacionades

Compatibilitat Android 5.0 o posterior, i iOS 10.0 o posterior.

Preu entre 30-40 euros

Temes:

Gadgets +Digital