Secció recomanada per

LLARS SEGURES

Ring presenta Video Doorbell Pro 2 amb tecnologia de detecció de moviment en 3D

El dispositiu afegeix funcions com la detecció de moviment 3D o la visió panoràmica, així com tecnologia de radar i vista de mapa aeri

Ring presenta Video Doorbell Pro 2 amb tecnologia de detecció de moviment en 3D
2
Es llegeix en minuts

La companyia Ring acaba d’anunciar el seu nou vídeo Doorbell Pro 2 que compta amb una innovadora tecnologia de moviment 3D, visió nocturna en color i funcions de privacitat personalitzables. Afegeix una prestació de vídeo que detecta en HD la totalitat de qui hi ha a la porta, és a dir, de cos sencer. La tecnologia de detecció de moviment en 3D i la vista d’ocell ofereixen més informació sobre el que passa a les cases.

Tecnologia de radar

El Vídeo Doorbell Pro 2 utilitza sensors de radar per detectar i identificar els objectes i també permet personalitzar les zones de la propietat que els usuaris desitgin cobrir, seleccionant llindars de distància. Els sensors de radar són capaços de determinar quan un objecte traspassa el límit mesurant la seva distància específica respecte a la càmera. Aquesta s’activa només quan es creua aquest llindar i envia als usuaris una alerta de moviment al seu mòbil.

La detecció de moviment en 3D aporta la funció de visió panoràmica que proporciona una visió aèria dels esdeveniments en moviment al mapa, mostrant un històric de la naturalesa d’aquest. Aquesta és una novetat que proporciona més context i informació sobre el que passa a casa en qualsevol moment.

En paraules de Jamie Siminoff, inventor i fundador de Ring: «La detecció de moviment en 3D i la vista d’ocell són el següent pas en la seguretat de la llar i establiran un nou estàndard en la detecció de moviment. Amb la introducció d’aquestes funcions basades en la tecnologia radar estem reinventant el que els nostres dispositius poden fer».

En temps real

El dispositiu fa possible controlar la porta principal a distància i en temps real. A més de la detecció de moviment en 3D i la visió panoràmica, inclou un camp de visió de cos sencer, vídeo HD de 1536p i un micròfon que limita la distorsió del so.

Notícies relacionades

Igual com la resta dels productes de Ring, aquest ha sigut dissenyat tenint en compte la privacitat i la seguretat. L’app de Ring facilita l’adaptació d’ajustos específics de privacitat i seguretat. Des d’aquesta es poden configurar llindars de detecció de moviment en 3D que desencadenin un esdeveniment, zones de moviment personalitzables i zones de privacitat, per excloure així àrees del camp de visió de la càmera de cara a la captura de vídeo garantint la privacitat.

Preu i disponibilitat

Video Doorbell Pro 2 estarà disponible des del pròxim 31 de març a un preu de 249€.  

Temes:

Gadgets +Digital