Secció recomanada per

TECNOLOGIA EN TEMPS DE PANDÈMIA

Així són els purificadors d’aire d’Innjoo

La companyia ha inclòs en el seu catàleg tres models: One, Plus i Pro, preparats per desinfectar, purificar i netejar l’aire, eliminant els aerosols que poden contenir virus respiratoris

Així són els purificadors d’aire d’Innjoo
3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Qualsevol ajuda és bona a casa i a la feina per intentar protegir-se de l’amenaça de virus i bacteris. Una adequada eina són els purificadors d’aire anunciats per Innjoo, dissenyats amb un sistema de filtratge actiu en fases amb filtres Hepa. Mitjançant les tres capes de captura de partícules, aquests dispositius eliminen pudors i pol·len, alhora que resolen problemes ambientals derivats de la mala ventilació o la contaminació.

Aporten característiques intel·ligents i són compatibles amb assistents de veu, una dada destacada és que avisen l’usuari de quan ha de substituir els filtres Hepa, tenint en compte que la vida útil d’aquests pot arribar a les 2.200 hores. Es gestionen a través d’una app que fa possible des de programar-ne l’ús o activar un dels tres modes preestablerts: son, mitjà i alt.

Solucions

Els purificadors d’aire, la presència dels quals al mercat creix de manera important, s’han convertit en equips molt ben valorats pels consumidors, ja sigui perquè són capaços de minimitzar al·lèrgies, reduir la contaminació ambiental, disminuir les concentracions de microorganismes en l’ambient o simplement millorar la qualitat de l’aire a l’interior de la vivenda.

La companyia Innjoo, que va néixer el 2014 a Espanya, i que ja opera a més de 30 països, incloent la Xina, on s’ubiquen els seus magatzems centrals, aposta per una tipologia de productes senzills però eficaços i de preu ajustat. De fet, el seu model One té un preu de poc més de 100 euros.

Model One, característiques destacades

Es tracta d’un equip ajustat en preu i amb prestacions eficients, ja que resulta adequat en espais que poden contenir partícules nocives per a la salut, és a dir des de pols, pol·len o tabac, fins a bacteris i microorganismes nocius per a les persones o les mascotes.

Es basa en un sistema que absorbeix l’aire, i integra filtres per expulsar aire net. Compta amb un mecanisme de filtratge actiu en fases amb filtres Hepa. Són tres capes per capturar partícules que permeten des d’eliminar pudors fins a reduir el problema de la contaminació dins de casa o l’existència de partícules de pol·len. Pot connectar-se al wifi, i és compatible amb Alexa.

Mitjançant la connexió al mòbil ofereix informació sobre quan és necessari substituir els filtres, així com programar l’ús i establir la potència de funcionament.

El dispositiu està preparat per netejar una àrea d’uns 11 metres quadrats (neteja 90 metres cúbics per hora). Destaca per un funcionament silenciós, per la qual cosa pot ser utilitzat al dormitori i canviar-se d’estança a voluntat, pel seu poc pes.

El One, que costa 110 euros, treballa de manera lenta i constant netejant 90 metres cúbics per hora, suficient per a la majoria de les necessitats. Si es necessita més capacitat, la marca disposa del model Pro, que neteja àrees de 45-55 m2, amb un preu de 180 euros.

Valors afegits

El control és totalment tàctil i realitza les seves funcions en un silenci gairebé total, gens incòmode per a les persones que comparteixin espai amb el producte.

Consta de temporitzador per a desactivació automàtica a més de diferents modes de treball: son, mitjà i alt. Fàcil maneig des de l’app personalitzada. La seva mida és compacta i el seu disseny minimalista, per la qual cosa encaixa bé en qualsevol tipus d’estil decoratiu.

Oferta diversa

La companyia ha llançat tres models d’aquests dispositius que arriben amb formes cilíndriques, en tonalitats blanques i gris fosc i que es denominen InnJoo Purificador One, Purificador Plus i Purificador Pro.

Tots compten amb un sistema de filtratge actiu en fases amb filtres Hepa que eliminen aerosols que puguin contenir virus respiratoris i que gràcies a les tres capes de captació de partícules poden eliminar també pudors i pol·len.

Són compatibles i controlables des d’altaveus amb Alexa, i avisen l’usuari quan sigui necessari substituir els filtres Hepa. La seva aplicació per a mòbils permet programar-ne l’ús o activar els modes preestablerts: son, mitjà i alt.

Notícies relacionades

Quant a les diferències entre els models, a més de l’aspecte extern la principal diferència és l’espai que són capaços de cobrir. El One està pensat per a una àrea d’uns 11 m2, el model Plus per a entre 20 i 30 m2 i el més potent, el Pro, és capaç de purificar una habitació de fins a 45-55 m2.

Els preus són de 109,95, 129,95 i 179,95 euros, respectivament.

Temes:

Gadgets +Digital