Secció recomanada per

CASES SEGURES

Ring presenta accessoris solars per a les seves càmeres de vigilància

La companyia posa al mercat un panell solar per carregar els dispositius de vigilància mitjançant llum natural i evitar la dependència de l’electricitat

Ring presenta accessoris solars per a les seves càmeres de vigilància
2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els dispositius de vigilància de la llar són un potent sistema de dissuasió i, en concret, la presència de càmeres intimida els intrusos de dubtoses intencions i fa l’entorn domèstic més segur. La companyia Ring, una reconeguda marca productora d’aquest tipus de dispositius, ha anunciat el llançament d’un accessori que afegeix flexibilitat i avantatges respecte a l’autonomia de funcionament dels seus productes: la disponibilitat de petits però efectius panells solars per a la seva alimentació. No s’ha d’oblidar tampoc l’avantatge addicional que el sistema de panells facilita l’estalvi d’energia.

En aquesta dura època de pandèmia, són molts els nous hàbits que ha sigut necessari adoptar. D’una banda, es passa més temps a casa, també els més joves estan més temps sols, o les persones grans, i per això la seguretat a la llar es converteix en una prioritat.

Malgrat que a l’hivern les hores de sol són menys, els panells de Ring faciliten l’ús de l’energia solar, mentre s’asseguren de conformar l’anell de seguretat al voltant de la casa. Un dels avantatges de comptar amb aquest tipus d’accessori per a videotimbres i càmeres de seguretat és que, amb tan sols unes hores de sol al dia, mantenen la casa vigilada i protegida en qualsevol moment i situació, independentment de la connexió elèctrica, cosa que afegeix un punt interessant de tranquil·litat mentre, com destaca la firma productora, ajuden a reduir la factura de la llum.

Fàcil instal·lació

Com tots els equips de la marca, els panells solars s’instal·len fàcilment sense l’ajuda de cap especialista, utilitzant el mètode DIY (do it yourself). En uns minuts, el producte està preparat per començar a funcionar i carregar els aparells de la casa mitjançant la llum del sol.

Aquest tipus de panells, que com queda patent en les proves realitzades són resistents i d’una eficàcia notable, permeten alimentar tota la gamma de Video Doorbell de Ring i amb prou feines necessiten unes quantes hores de llum per gestionar l’energia que necessiten durant tot el dia i la nit.

Més possibilitats de les càmeres

Les càmeres de seguretat de la marca també compten amb l’opció d’alimentar-se a través d’un panell solar. Per exemple l’Stick Up Cam Solar o la Spotlight Cam Solar obtenen l’energia en qualsevol clima i estan actives ininterrompudament. Amb unes hores de llum solar al dia, la càmera es mantindrà carregada, i en cas que no faci sol i no es pugui carregar, compten amb una bateria extraïble que assegura el seu funcionament permanent. Aquesta configuració fa possible que els accessoris solars es poden utilitzar en qualsevol moment de l’any, ja que carreguen les bateries dels dispositius i així reben un flux constant d’energia.

Recolzament de l’‘app’ i valors

Notícies relacionades

A través de l’app desenvolupada per la firma és possible personalitzar i programar els accessoris solars per utilitzar-los quan sigui necessari i estalviar energia quan no estiguin en funcionament.

Des de la seva creació el 2013 aquesta companyia, dedicada a desenvolupar productes intel·ligents que pretenen fer els veïnats més segurs, ha anat incrementant el seu catàleg de productes i serveis alhora que ha millorat l’accessibilitat i ajustat preus. El panell solar per a càmeres ronda els 60 euros.  

Temes:

Gadgets +Digital