Secció recomanada per

DISPONIBLES AL NOVEMBRE

Jabra presenta nous auriculars amb cancel·lació de soroll activa

La marca inclou la cancel·lació de soroll activa (ANC) a la seva cartera de productes 'true wireless', tant en els nous Elit 85t com en tota la gamma Elit 75t

jabra-elite-85t

jabra-elite-85t

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La fidelitat del so depèn, i molt, del soroll ambiental quan la música o les trucades des del mòbil s’escolten mitjançant auriculars. El control del soroll de l’entorn és un repte per als fabricants d’auriculars i, en aquest escenari, els nous Elit 85t de Jabra –que s’han presentat avui mateix i que es posaran a la venda el pròxim mes de novembre– estan dissenyats per desafiar els límits de la quantitat de soroll ambiental que es pot eliminar. Compten amb la tecnologia ANC per, sense comprometre la mida ni el disseny característic de la firma, oferir una millorada qualitat de so i d’àudio en les trucades.

La companyia ha anunciat així mateix l’actualització de la sèrie Elit 75t, també en la versió Active, que es realitzarà a través d’una actualització de microprogramari en l’aplicació Sound+. Jabra és la primera marca que ofereix cancel·lació de soroll activa (ANC) en una línia de productes ‘true wireless’ ja existent.

Així són els Elit 85t amb Jabra Advanced ANCTM

L’última incorporació a la sèrie Elit, els Jabra Elite 85t, integren la tecnologia Jabra Advanced ANCTM, que ofereixen un nivell avançat de cancel·lació de soroll. El doble joc de xips als auriculars proporciona una capacitat de cancel·lació activa, així com l’òptim processament del so. Aquest model passa a ser un dels més petits que ofereix cancel·lació de soroll activa per crear un espai privat i tranquil. Inclou la funció HearThrough, que permetre’t escoltar l’entorn, les dues característiques ajustables i amb un enfocament extra en el rendiment de so natural i oclusió limitada (bloqueig/tancament), aconseguit a través del disseny semiobert i múltiples micròfons ANC.

Trucades de veu nítides

Els consumidors exigeixen flexibilitat per fer i rebre trucades, i per a això els Jabra Elite 85t integren 6 micròfons (tres en cada orella, dos a l’exterior i un a l’interior) que milloren la qualitat de les trucades. A la part superior compten amb protecció contra el soroll del vent, que fa possible parlar en qualsevol lloc i en condicions desfavorables. El sistema permet una millor cancel·lació de soroll mitjançant la filtració de més soroll, però la flexibilitat del Jabra Advanced ANCTM va més enllà, ja que és ajustable mitjançant el doble lliscador que va des de l’ANC complet fins al HearThrough complet, i en qualsevol lloc intermedi, cosa que significa que ofereix una experiència personalitzada i controlada.

Disseny semiobert

Els altaveus de 12 mm permeten que Jabra Elite 85t produeixi greus potents, alhora que milloren la comoditat i alleugen la pressió sobre l’oïda amb el seu disseny semiobert. La marca també ha adaptat les gomes de silicona a una forma ovalada, per proporcionar millor segellament a l’orella. Això significa que la torre dels Elit 85t no es col·loca tan profundament dins de l’orella i resulten còmodes, alhora que mantenen un ajust segur.

Autonomia

Proporcionen fins a 5,5 hores d’escolta amb la cancel·lació de soroll activa encesa, que s’estén a 25 hores amb l’estoig de càrrega i 31 hores amb la cancel·lació de soroll apagada.

Gama millorada

Notícies relacionades

La sèrie Elit 75t (també en la versió esportiva Active) comptarà amb la mateixa qualitat de trucada i de so mitjançant una actualització gratuïta que es posa a disposició dels usuaris aprofitant el processador superior d’àudio digital ja disponible en els Elit 75t i la tecnologia ANC de la companyia, a traves de microprogramari en l’aplicació Sound+.

Disponibilitat i preu

Jabra Elite 85t estarà disponible a partir del novembre d’aquest any 2020 a un preu de 229,99 €, en color negre, i en daurat, coure i gris a partir del gener del 2021.

Temes:

+Digital