Secció recomanada per

Logitech llança un ratolí compatible amb Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS i Linux

El dispositiu està a la venda aquest mes de setembre a un preu que ronda els 93 euros

mx-anywhere-3

mx-anywhere-3

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Logitech acaba d’anunciar un nou ratolí sense fil MX Anywhere 3 i la seva versió per a MAC MX Anywhere 3 for MAC. El dispositiu ha sigut dissenyat per reconèixer pràcticament qualsevol tipus de superfície, inclòs el vidre, i integra la roda MagSpeed d’última generaciógràcies a la qual pot desplaçar-se de manera silenciosa fins a 1.000 línies per segon i canviar automàticament entre el mode rachet i el mode hiperràpid.

«El MX Anywhere 3 és l’última incorporació a la família de productes premium MX, està especialment dissenyat per imaginar, crear i executar tot en un instant i permet dominar qualsevol cosa que es necessiti», explica Delphine Donne-Crock, ‘general manager’ de creativitat i productivitat a Logitech. «És un ratolí molt còmode capaçd’adaptar-se a mides de mà més petites i ha sigut dissenyat per millorar el ritme de treball».

Valors afegits

Es connecta de forma sense fil amb capacitat de fins a 10 metres, compta amb càrrega ràpida USB-C, i aguanta encesa fins a 70 dies amb càrrega completa. Aconsegueix fins a tres hores d’autonomia amb un minut de càrrega ràpida. Connecta fins a tres dispositius simultanis a través de la tecnologia sense fil Bluetooth o a través del connector inclòs USB Unifying, i canvia entre ells accionant un botó. Proporciona un notable grau de personalització i s’aparella al teclat MX Keys.

Compatibilitat

Notícies relacionades

Funciona amb Windows, macOS, iPadOS, ChromeOS i Linux. La versió del ratolí MX Anywhere 3 per a Mac està optimitzat per a macOS, és compatible amb iPad i inclou un cable de càrrega USB-C USB-C per a aquest sistema.

Preu

El MX Anywhere 3 i MX Anywhere 3 per a Mac estan disponibles en gris pàl·lid, mentre que la versió MX Anywhere 3 també està també en rosa i grafit. El preu de venda recomanat és de 92,99€. 

Temes:

+Digital