Secció recomanada per

CUINA INTEL·LIGENT

Així és el robot de cuina Mycook Touch Black Edition, de Taurus

L'equip domèstic és una edició limitada que es posa al mercat a la meitat del seu preu habitual

mycook-touch-black-edition

mycook-touch-black-edition

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els apassionats pels fogons sempre troben un al·licient per cuinar; la majoria de mestresses i caps de casa necessiten, més d’un cop, un incentiu. I aquest incentiu és la nova versió del robot de cuina Mycook Touch , fabricat per Taurus. Les raons, un cop el poses en marxa, són evidents: té un sistema de cocció per inducció que respecta els processos tradicionals de la cuina, té connectivitat a la xarxa, que dona a l’usuari un munt de possibilitats pel que fa a receptes noves i receptes de sempre, i té noves funcions com, per exemple, l’elaboració de sofregits.

Possibilitats i preu

La versió Black Edition encaixa bé, per preu i prestacions, en l’oferta d’aquest tipus d’aparells que, actualment, tenen una gran demandaTaurus ha decidit posar al mercat aquesta versió limitada del seu robot de cuina –que estarà disponible únicament del 6 al 16 de juny– a un preu recomanat de 599 euros. Amb això volen consolidar el seu posicionament de marca i donar al consumidor l’oportunitat d’incorporar a la seva cuina un producte intel·ligent a un preu accessible.

Cuina connectada

Un dels avantatges del robot és que es tracta d’un aparell de nova generació amb capacitats d’intel·ligència artificial i que disposa d’una activa comunitat d’usuaris que enriqueixen cada dia, amb noves receptes i propostes, les possibilitats de ser creatiu a la cuina. Una dada interessant és que les valoracions d’aquesta comunitat remarquen els  òptims resultats i l’estalvi de temps a l’hora de cuinar. Els 45.000 usuaris registrats ja han aportat més de 6.700 receptes i altres continguts d’interès.

Pel que fa a l’aparell, la nova versió inclou els mateixos avantatges tecnològics que Mycook Touch: Wi-fi integrat, connexió multidispositiu a través de l’arquitectura Cloud, pantalla tàctil de set polzades i accés gratuït a receptes que es poden cuinar de manera manual o de manera automàtica i guiada pas a pas.

Control a través d’aplicació mòbil

Un altre avantatge destacable és que disposa d’una App (iOs i Android) que permet consultar les receptes, enviar-les al robot de cuina i rebre avisos de l’avenç del procés, o fins i tot fer la llista de la compra en funció dels plats que vulguem cuinar.

Posicionament diferencial

La companyia Taurus és ben coneguda en el mercat per la seva llarga història com a fabricant de petits aparells. Desmarcant-se de la tendència internacional, aposta per la fabricació a Espanya de la seva línia de robots de cuina utilitzant materials resistents al desgast quotidià (plàstic ABS negre brillant) i incloent importants innovacions de desenvolupament propi.

Des de la perspectiva de Taurus, el seu Mycook Touch Black Edition ofereix diversos avantatges davant la competència, com la cocció per inducció, la funció especial per fer sofregits, la possibilitat d’accedir a tots els continguts sense cap cost addicional, la comunitat en línia integrada (Club Mycook), la interacció del robot amb smartphones i tauletes o el cercador avançat de receptes amb filtres incorporats.

Assistència tècnica

Un altre avantatge és el servei d’atenció i assistència tècnica, realitzat per les mateixes persones que fabriquen els robots de cuina. Això assegura la rapidesa en la resolució de les incidències i fer-ho en el mateix idioma.

A l’hora de triar

Els 599 euros de preu recomanat de venda equivalen a un 50% menys del preu d’altres equips del mercat amb prestacions similars. 

La Black Edition és una versió especial del robot de cuina de Taurus model Mycook Touch, que inclou connectivitat a la xarxa. Està disponible a meitat de preu tant en botigues físiques com en línia.

Ve de sèrie amb tots els accessoris de plàstic certificat per a contacte alimentari, segons les normatives de la Unió Europea.

Ajuda a la cuina

El producte destaca perquè fa cocció per inducció, que aporta un gust més natural al plat.

Té una funció especial per als sofregits molt fàcil i eficient

Cuinar noves receptes és fàcil gràcies al cercador amb filtres           

Ofereix informació nutricional. Algoritme automàtic de càlcul dels valors nutricionals i del contingut calòric de les receptes.

Té una balança integrada per pesar els ingredients: no totes les marques la incorporen.

Característiques           

Wi-fi integrat.

Connexió multidispositiu a través de l’arquitectura cloud (robot, smartphone, tablet, ordinador).

Pantalla tàctil de set polzades.

Accés gratuït a un nombre il·limitat de receptes i altres continguts. Actualment compta amb més de 6.700 receptes, i va en augment.

Notícies relacionades

Mode manual i automàtic guiat amb assistència pas a pas.

App Mycook (iOs i Android) que permet la consulta de les receptes, enviar-les al robot de cuina i rebre avisos sobre l’avenç del procés.