Secció recomanada per

LLANÇAMENTS

Arriba el nou iPod Touch d'Apple

El dispositiu aporta més rendiment i és compatible amb FaceTime de grup, i experiències de realitat augmentada

ipod

ipod

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Apple presenta el nou iPod Touch que, respecte a models anteriors, ofereix més potència, així com noves prestacions i opcions de comunicació. Integra el xip A10 Fusion d’Apple, que proporciona més rendiment en jocs i, per primera vegada en l’iPod, experiències immersives de realitat augmentada, així com FaceTime de grup. L’equip ja es pot adquirir a laweb  d’Appleweb  i arribarà a les botigues a finals d’aquest mes de maig.

 

“Hem creat el dispositiu iOS més assequible fins avui amb el doble de rendiment, FaceTime de grup i realitat augmentada”, ha informat Greg Joswiak, vicepresident de Màrqueting de Producte d’Apple. “Gràcies al seu disseny ultrafí i lleuger, l’iPod Touch sempre ha sigut l’opció ideal per disfrutar de jocs i escoltar música a tot arreu”. 

 

Més capacitat

El dispositiu està disponible amb 256 GB de capacitat, i això aporta prou espai per descarregar música d’Apple Music o la iTunes Store i escoltar-la sense connexió. Els subscriptors d’Apple Music poden accedir a un catàleg d’uns 50 milions de cançons,  llistes de reproducció, l’emissora Beats 1 Ràdio i continguts seleccionats per experts en música. L’usuari també pot crear les seves pròpies llistes. 

 

Màquina per jugar

iOS és una gran plataforma de videojocs que proporciona velocitat i fluïdesa, sobretot en aquest nou iPod Touch. S’ha de destacar que la pròxima tardor els usuaris tindran accés a Apple Arcade, un servei de subscripció amb uns 100 jocs nous sense anuncis ni compres addicionals que es podran descarregar per jugar sense connexió. 

 

Realitat augmentada

Una de les característiques diferencials del nou iPod és que permet disfrutard’experiències de realitat augmentada relacionades amb els jocs, l’educació i la navegació web. Aquestes experiències són més absorbents gràcies a les capacitats que permet el nou equip.

 Preus i disponibilitat

L’iPod Touch de nova generació està disponible a partir de 239 € amb 32 GB, 349 € amb 128 GB i 459 € amb 256 GB, en sis acabats: gris espacial, blanc, or, blau, rosa i vermell. 

 

Notícies relacionades