Secció recomanada per

mòbils

Samsung posposa el llançament del primer mòbil plegable

La companyia inspecciona possibles fallades a la pantalla del Galaxy Fold

galaxyfold

galaxyfold

1
Es llegeix en minuts

Samsung ha deixat en l’aire el llançament del Galaxy Fold, el primer mòbil plegable, fins que conclogui la inspecció que ha iniciat per determinar la causa de les fallades detectades a la pantalla principal de les unitats que es van proporcionar de prova a diversos periodistes.

S’ha "paralitzat" de moment l’activitat relativa a aquest dispositiu, que es preveia llançar el divendres 26 d’abril als EUA i el 3 de maig a diversos països d’Europa, entre els quals, Espanya.

La companyia havia convocat per presentar el dispositiu els mitjans de comunicació espanyols a un acte per al dimecres 24 que també ha quedat "posposat".

El problema s’ha detectat arran que la companyia proporcionés a diversos mitjans de comunicació un nombre limitat de mostres de Galaxy Fold perquè el provessin.

Es van produir dos casos diferents, un, que uns periodistes "van treure la pel·lícula protectora de la pantalla" una cosa que "no havien d’haver fet" i per això es van registrar danys a la pantalla, segons les fonts.

El mòbil presenta un capa protectora que forma part de l’estructura de la pantalla dissenyada per protegir-la derascades  i, pel que sembla, no havia d’haver-se tret.

Notícies relacionades

En el segon cas, s’han detectat problemes a la pantalla, han reconegut les fonts, que han explicat que els tècnics els estan analitzant.

Samsung està preguntant a tots els països per determinar si s’han detectat més problemes per analitzar-los, segons les fonts.