Secció recomanada per

AVUI A LA VENDA

Xiaomi comercialitza el seu nou Mi 9 SE al nostre mercat

El dispositiu està disponible a partir d'avui a un preu de venda que s'acosta als 350 euros

xiaomi

xiaomi

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi anuncia la disponibilitat al nostre mercat del Mi 9 SE, l’última incorporació a la reconeguda sèrie Mi 9. El dispositiu compta amb el potent processador Snapdragon 712 de Qualcomm i integra una pantalla de 5.97", amb notch tipus gota i un format de 19,5:9. Igual com Mi 9, ofereix emmagatzemament LPDDR4x RAM i UFS 2.1, superfície d’espectre hologràfic en la part posterior, càmera de 48MP amb el sensor Sony IMX586, així com l’última generació de sensors d’empremtes dactilars en pantalla i NFC multifunció. 

Millores

El Mi 9 SE té una pantalla ‘full screen’ AMOLED de 5.97” amb notch tipus gota, que permet oferir una gran pantalla en una mida compacta. Amb un pes de 155 grams i 7,45 mm de gruix, el Mi 9 SE resulta fàcil d’utilitzar amb una sola mà. També inclou un sensor millorat d’empremtes dactilars a la pantalla que proporciona un desbloqueig més ràpid.

Processador 

Està impulsat per la plataforma mòbil Qualcomm Snapdragon 712 Hb, una actualització de Snapdragon 710. Construït amb un processador de 10nm que consten de la CPU Kryo 360 (velocitat màxima de 2.3 GHz) i GPU Adreno 616, està dissenyat per processar tasques exigents i ofereix fins a un 35% de millora en el seu rendiment de gràfics i eficiència energètica, en comparació amb el seu predecessor.

Triple càmera de 48MP i ultra alta resolució 

Notícies relacionades

El dispositiu ve equipat amb una triple càmera amb un sensor primari Sony IMX586 de 48MP. Captura imatges de 48MP a la llum del dia o 12MP en condicions de poca llum, quan quatre píxels es combinen en un píxel gran de 1.6 micres. També capta imatges a gran angular de 123° per a fotografies de paisatges i edificis, o captura retrats gràcies al seu teleobjectiu.

Versions i preus

El Mi 9 SE està disponible en la seva versió de 6GB+64GB, per 349 euros. Per la seva part, el model de 6GB+128GB es comercialitza a un preu de 399 euros. Els dos models podran adquirir-se en colors negre i blau.

Temes:

Mòbils