Secció recomanada per

BAJANADES A LA XARXA

No caiguis en l'engany del canvi de data de naixement a Twitter

Nombrosos usuaris són víctimes d'una broma i perden el compte

buenaaa

buenaaa

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una engany originat a Twitter provoca que alguns usuaris hagin vist bloquejats els seus comptes al canviar la seva data de naixement al 2007, cosa que feia creure a la xarxa social que eren menors de 13 anys.

El compte oficial de Twitter Support ha publicat un tuit en el qual demana als seus usuaris que no canviïn la seva data d’aniversari al 2007, ja que molts comptes han sigut bloquejats a causa que al canviar la data la xarxa social creia que aquests usuaris estaven per sota de l’edat mínima amb la qual Twitter permet crear un perfil.

El motiu d’aquest canvi de data és una broma en la qual s’informa als usuaris que si canvien la seva data de naixement al 2007 nous temes de color serien desbloquejats en el seu perfil.

Notícies relacionades

Al fer-ho els usuaris van canviar la seva edat a la xarxa social i van fer creure que no tenien l’edat mínima establerta per aquesta per tenir un compte de 13 anys, i per això els mecanismes de seguretat de Twitter van bloquejar els seus comptes.

Twitter ha enviat instruccions als comptes bloquejats pel canvi de data en els quals s’expliquen els passos a seguir per desbloquejar els perfils, i també ha assegurat que no té diferents temes de color basats en la data d’aniversari.

Temes:

Twitter