Secció recomanada per

A LA VENDA AVUI

Apple presenta nous iPad Air i iPad mini

El nou i potent Pad mini de 7,9 polzades incorpora suport per a Apple Pencil, pantalla Retina i el xip A12 Bionic

ipad

ipad

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Apple presenta el nou iPad Air amb un disseny ultraprim de 10,5 polzades i innovacions com el suport per a Apple Pencil. Equipat amb el xip A12 Bionic que integra el Neural Engine, el dispositiu ofereix un augment de rendiment del 70% i el doble de capacitat gràfica. La seva pantalla Retina amb tecnologia True Tone és gairebé un 20% més àmplia amb més de mig milió de píxels addicionals.

Apple ha presentat també el nou iPad mini de 7,9 polzades, una important actualització per als fans del producte. Integra el xip A12 Bionic, que el converteix en una eina multitasca, capaç de multiplicar per tres el rendiment i per nou la velocitat dels gràfics respecte a l’anterior generació d’iPad mini. La seva pantalla Retina amb tecnologia True Tone ofereix un 25% més de brillantor i la densitat de píxels més gran de qualsevol iPad comercialitzat fins ara. Gràcies al suport per a l’Apple Pencil, el dispositiu compleix funcions de bloc de notes portàtil. Els nous iPads estan disponibles a Espanya a partir d’avui mateix i arribaran la setmana que ve a les botigues.

"L’iPad continua brindant noves i màgiques experiències en una cada vegada més àmplia varietat d’usos, revelant-se com el millor dispositiu, des d’utilitzar jocs en realitat augmentada fins a prendre notes i dibuixar amb l’Apple Pencil; des de disfrutar de pel·lícules HD en ‘streaming’, i editar pel·lícules en 4K, fins a aprendre a crear ‘apps’ amb Swift Playgrounds", diu Phil Schiller, vicepresident sènior de màrqueting mundial d’Apple. "Avui, la família iPad fa dos grans passos endavant amb un nou iPad Air de 10,5 polzades, amb una mida, característiques i rendiment de gamma alta a un preu innovador, i amb una important actualització de l’iPad mini de 7,9 polzades, amb suport per a Apple Pencil, amb pantalla Retina i el xip A12 Bionic, per als molts clients que adoren la seva mida compacta".

Preu 

Notícies relacionades

Els nous iPad mini i iPad Air estaran disponibles en acabats plata, gris espacial i or, en configuracions de 64GB i 256GB. L’iPad mini parteix d’un preu de 449 euros per al model wifi i de 589 euros per al model wifi + mòbil.

L’iPad Air de 10,5 polzades parteix de 549 euros (per al model wifi i de 689 euros en el cas del model wifi + mòbil