Anar al contingut

Un error de FaceTime permetia escoltar i veure l'altre comunicant abans que despengés

Apple desactiva l'opció de trucada en grup amb imatge, que era l'origen de la fallada

France Press / San Francisco

29 ENERO 2019. FACETIME. Portaltic.-Apple suspende la función de grupos de FaceTime por un error que permite ver a usuarios antes de descolgar. FACETIME VIA EUROPA PRESS

29 ENERO 2019. FACETIME. Portaltic.-Apple suspende la función de grupos de FaceTime por un error que permite ver a usuarios antes de descolgar. FACETIME VIA EUROPA PRESS / Europa Press

Una fallada de seguretat recentment descoberta a FaceTime –l’aplicació de videotrucada d’Apple– permetia a l’usuari escoltar i veure la persona a la qual trucava en un iPhone fins i tot abans que despengés, cosa que ha desencadenat temors sobre la confidencialitat de dades.

"Estem al corrent d’aquest problema i hem identificat un corrector que serà difós en una actualització del ‘software’ al llarg de la setmana", ha indicat Apple en una declaració de la premsa.

El gegant nord-americà ha fet saber igualment, a través de la seva web d’assistència als usuaris, que ha desactivat temporalment la funcionalitat de conversa en grup a FaceTime, que és l’origen del problema.

Vídeos a la xarxa

Segons vídeos difosos a Twitter, quan una persona marca un número de telèfon a FaceTime pot desplaçar la pantalla cap amunt i triar una opció per afegir un altre comunicant.

Aquest tercer comunicant pot ser fins i tot un mateix. Això fa que comenci la trucada en grup i s’activa el micròfon de l’altra persona tot i que encara no hagi despenjat. Nombrosos vídeos a Twitter mostren aquesta incidència.

Temes: iPhone Apple