Secció recomanada per

A LA VENDA DEMÀ

Xiaomi llança el nou model Mi MIX 3 amb una innovadora superfície lliscant

El nou 'flagship' de la companyia es presenta amb un cos de ceràmica i una pantalla completa de 6.39" a un preu de 499 euros

xiaomi-mi-mix-3

xiaomi-mi-mix-3

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Xiaomi llançarà demà dimecres 9 de gener, al nostre mercat, el seu últim flagship model Mi MIX 3, un nou dispositiu amb una part posterior ceràmica i una pantalla completa 6.39”, que és possible gràcies a la utilització d’una superfície lliscant magnètica.

Cal destacar que l’equip ve equipat amb un sistema de càmeres que ha aconseguit una puntuació de 108 a DxOMark, està disponible en la variant en color blau safir, i arriba amb un carregador sense fil de 10W inclòs de sèrie.

Mi MIX 3 podrà adquirir-se des de demà, 9 de gener, en la versió de 6GB+128GB en color blau safir i negre onix a la seva botiga on line, així com en alguns grans comerços de la xarxa, a un preu de 499 euros. Com a oferta especial, des de les 13.00 hores del 9 de gener i durant 24 hores, aquest smartphone estarà disponible a un preu de 459 euros a Mi.com i AliExpress.

En un futur pròxim es distribuirà també en color verd jade.

Wen Ou, responsable de Xiaomi per a Europa occidental ha destacat: “És un honor per a Xiaomi llançar a Espanya un nou dispositiu de la sèrie MIX, la línia de smartphones prèmium de la nostra companyia. Amb el desenvolupament d’aquest producte demostrem, una vegada més, l’esforç de Xiaomi per innovar en el disseny dels nostres smartphones i continuar oferint productes innovadors.”

Cos lliscant magnètic 

L’estructura lliscant patentada de Mi MIX 3 incorpora imams de neodimi, acuradament calibrats. Al pressionar lleugerament la pantalla cap avall, el mecanisme magnètic s’activa i completa l’obertura. Xiaomi ha realitzat una inversió de recursos a la producció d’aquest cos lliscant, per garantir una esperança de vida d’uns 300.000 cicles, segons les proves de laboratori.

Una superfície amb aquesta configuració crea espai per a les càmeres frontals i l’antena i permet a l’usuari disfrutar d’una pantalla completa real, a saber, un plafó de 6.39 polzades Samsung AMOLED, amb una definició FHD+ de 2340x1080 píxels i amb una relació d’aspecte de 19.5:9. Els marcs s’han reduït notablement respecte al seu predecessor.

El mecanisme lliscadís és personalitzable. L’usuari pot fer lliscar i obrir el telèfon per respondre trucades o personalitzar-lo per iniciar diferents funcions. Hi ha una funció especial que permet accedir a la captura de pantalla, al gravador de pantalla o ocultar notificacions durant les sessions de joc.

Sistema de càmeres 

El terminal ve amb una càmera posterior de 12MP+12MP que utilitza els mateixos sensors que el Dc 8. Per millorar el funcionament d’aquesta en situacions de baixa llum, la marca ha introduït un mode nit. Això unit a l’estabilitzador de quatre eixos OIS de la lent posterior s’obtenen fotos d’òptima qualitat amb poca llum. La càmera dual posterior compta amb gravació de vídeo 4K i a càmera superlenta a 960 fps.

La frontal és de 24MP+2MP ve equipada amb un sensor principal Sony IMX576, que  en situacions de baixa lluminositat utilitza la tecnologia Superpíxel per combinar la informació de quatre píxels en un d’1.8µm, millorant la claredat. El sensor secundari de 2M captura informació de profunditat per facilitar l’efecte bokeh IA.

Mi MIX 3 ha aconseguit una puntuació de 108 punts en el rànquing fotogràfic DxOMark. 

Valors afegits

Mi MIX 3 afegeix una versió blau safir inspirada en la ceràmica xinesa

Notícies relacionades

Per primera vegada, Xiaomi ha afegit un botó dedicat a l’IA al lateral esquerre del dispositiu.  Al pressionar-lo, els usuaris poden activar Google Assistant i personalitzar-lo per posar en funcionament diferents funcions.

És compatible amb la càrrega sense fil d’estàndard Qi, ve amb un carregador sense fil de 10W de sèrie.

Temes:

Mòbils