Secció recomanada per

NOVETATS EN TELEVISIÓ

Samsung ofereix compatibilitat amb iTunes i AirPlay 2 a les seves teles el 2019

samsungtv-itunes

samsungtv-itunes

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Samsung ha anunciat que els nous models smart TV que presenta per a aquest any, i que arribaran al nostre mercat la pròxima primavera, estaran preparats per visionar pel·lícules i programes de televisió d’iTunes i seran compatibles amb Apple AirPlay 2. Per als models de la marca del 2018 aquesta compatibilitat estarà disponible a través d’una actualització del firmware

Per als usuaris tota compatibilitat és una bona notícia. En aquest cas, amb la nova aplicació de pel·lícules i programes de televisió d’iTunes als televisors intel·ligents de Samsung, es podrà accedir a la biblioteca d’iTunes i navegar per la botiga per comprar o llogar pel·lícules i sèries, fins i tot en qualitat HDR 4 K. Aquests continguts funcionaran amb els serveis de ‘smart’ TV de Samsung, com Universal Guide, New Bixby i Search.

Avantatges

Notícies relacionades

La compatibilitat amb AirPlay 2 serà possible reproduir vídeos, fotos, música i podcasts, entre altres continguts des de dispositius Apple, directament a la tele (QLED 4K i 8K, The Frame i Serif lifestyle), així com altres models de televisors Samsung UHD, FHD i HD.

“Ens enorgullim de treballar amb els principals líders de la indústria per oferir la gamma més àmplia de serveis de contingut a la nostra plataforma de Smart TV", ha declarat Won-Jin Lee, vicepresident executiu de Visual Display Business a Samsung Electronics. "Oferir més contingut, més valor i una millor funcionalitat de plataforma oberta als propietaris de televisors Samsung i clients d’Apple a través d’iTunes i AirPlay és ideal per a tothom".