Secció recomanada per

TELÈFONS ESPECIALS

Torna Palm amb un ultramòbil diferent de la resta

El dispositiu combina elements de connectivitat dels 'wearables' i els 'smartphones' i el comercialitza Vodafone, en exclusiva, a un preu de 410 euros

palm-vodafone

palm-vodafone

3
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

L’operadora Vodafone ha apostat en aquesta ocasió per un producte diferencial i molt atractiu, difícil d’encaixar en categories predeterminades atesa la seva originalitat. Es tracta d’un ultramòbil de la mítica marca Palm que combina elements de connectivitat dels wearables  i els smartphones i que es configura com una peça complementària al telèfon mòbil. Els clients de l’operadora disposen del servei OneNumber, que els permet utilitzar-lo amb el seu número de telèfon, amb la mateixa experiència del seu mòbil, i compartint la veu, els missatges i les dades de la seva tarifa.

Descripció de l’ultramòbil Palm

Palm és un dispositiu de dimensions reduïdes (té la mida d’una targeta de crèdit) i intel·ligent que exerceix –igual que un smartwatch– de company del mòbil, amb l’objectiu que els usuaris puguin estar connectats, sense portar el telèfon a sobre.

Sempre connectat

El terminal és personalitzable i s’adapta a diferents estils de vida, de manera que és possible portar i disfrutar de la connectivitat a tot arreu. Les seves funcions intel·ligents, com el Mode Vida, permeten prioritzar l’acció per tenir el control del telèfon principal, ja que elimina les distraccions al silenciar les trucades i notificacions quan la pantalla està apagada (llevat que estigui fent una conferència, escoltant música o utilitzant el GPS). Quan s’encén la pantalla, Palm es torna a connectar completament.

Sistema operatiu

Funciona amb el sistema operatiu Android i és compatible amb les aplicacions de Google Play. S’ha dissenyat una innovadora pantalla d’inici pensada perquè accedir a les aplicacions necessàries sigui ràpid i fàcil.

Valors afegits

A més de la seva mida reduïda, Palm és IP68, la qual cosa el certifica com a dispositiu resistent a la pols i a l’aigua. Incorpora dues càmeres, una de posterior de 12 megapíxels i una de frontal de 8 megapíxels.

El dispositiu es pot desbloquejar mitjançant reconeixement facial i s’activa per veu amb l’assistent de Google, la qual cosa li permet reproduir música, crear esdeveniments, respondre a missatges de text i obtenir rutes de navegació amb la veu.

Control unificat

Un únic botó lateral activa el dispositiu o inicia l’assistent de Google. Les funcions Gesture Pad i d’accions ràpides permeten controls personalitzats. Lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla de bloqueig s’accedeix a les apps favorites i a accions ràpides dibuixant la primera lletra en el Gesture Pad. Tocant les icones també es pot iniciar el telèfon, la càmera, la música i els missatges. 

Resum

Amb una mida de 96,6 x 50,6 x 7,4 mm i un pes de 62,5 g, l’aposta de Palm que arriba amb Vodafone té una pantalla de 3,3 polzades, un processador Qualcomm Snapdragon 845, amb 3 GB de RAM, amb 32 GB d’emmagatzemament no ampliable i amb una bateria de 800 mAh. Integra una càmera principal de 12 megapíxels amb flaix i una altra de frontal de 8 megapíxels amb reconeixement facial (no compta amb escàner d’iris ni d’empremtes dactilars). Funciona amb Android 8.1 Oreo.

La característica diferencial del dispositiu és que se sincronitza amb l’smartphone  per rebre les trucades, missatges i notificacions. Es tracta d’un nou tipus de ‘wearable’ molt original.

Preu i finançament

Amb el servei Vodafone OneNumber (que costa 6 euros al mes), els clients d’aquesta operadora poden tenir la mateixa experiència del seu smartphone a la Palm, mantenint el número de telèfon principal per compartir veu, missatges i dades de la tarifa.

Lliure, el dispositiu costa 410 euros. Vodafone finança l’aparell amb permanència de 18 mesos: sense pagament inicial per 15,5 euros mes durant 24 mesos, o de 179 euros de pagament inicial i 8 euros més durant 24 mesos amb plans RED.

Característiques

Dimensions: 50.6 mm x 96.6 mm x 7.4 mm

Pes 62.5 g

Color, negre

Pantalla de 3.3”

Processador Qualcomm Snapdragon 435 Octa-Core, 4 x1.4GHz + 4 x 1.1GHz

RAM 3 GB

Emmagatzematge intern 32 GB

Càmera – Posterior 12 MPx autofocus amb flaix

Càmera – Davantera 8 MPx

Vídeo. 720P a 60fps

Sensors: Acceleròmetre, llum d’ambient, proximitat, giroscopi, E-compass, GPS

Bateria 800 mAh

Sistema Operatiu Android 8.1 Oreo

Compatible amb xarxes 4G

Notícies relacionades

Àudio. USB/BT auricular. No àudio jack de 3.5mm

USB 2.0 Tipus C

Temes:

Mòbils