Secció recomanada per

Al Regne Unit

Milions de clients de l'operador O2, sense dades al mòbil

Els afectats des d'aquesta matinada no tenien accés a internet ni als correus electrònics als telèfons

bbva

bbva

1
Es llegeix en minuts
AFP

Una fallada en l’operador de telefonia mòbil britànic O2 afecta milions de clients al Regne Unit. Pot afectar també altres xarxes al món. "Som conscients que els nostres clients no poden utilitzar les dades aquest matí", ha assegurat en un comunicat a AFP un portaveu de l’operador, el més gran del Regne Unit.

Les persones afectades des d’aquesta matinada no tenien accés a internet ni als correus electrònics als telèfons mòbils.

Subsidiària de Telefónica, O2 Subsidiària de Telefónicaté 25 milions de clients directes, però un total de 32 milions de persones utilitzen la seva xarxa, a través d’altres operadors, com Tesco Mobile o Sky.

Notícies relacionades

El grup explica que la fallada prové d’"un problema informàtic global" que afecta un dels seus proveïdors, que no esmenta. Per tant, O2 creu que altres operadors mòbils de tot el món se’n poden veure afectats.

"Els nostres equips tècnics estan treballant per resoldre el problema com més ràpid millor", ha assegurat un portaveu, que es disculpa amb els clients i els aconsella que utilitzin el wifi si els és possible.