Secció recomanada per

PRÒXIMS LLANÇAMENTS

OnePlus 6T es presenta el 30 d'octubre a Nova York

oneplus

oneplus

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz / Barcelona

La companyia OnePlus ha anunciat que presentarà el seu nou smartphone OnePlus 6T el 30 d’octubre a Nova York , a les 16 h, hora espanyola.

Segons informa la mateixa companyia, el tema de l’acte internacional serà  Unlock the speed (Desbloqueja la velocitat), que vol suggerir la potència que desenvoluparà el nou aparell.

S’ha de recordar que OnePlus és un fabricant d’origen xinès especialitzat en productes de qualitat i disseny molt cuidat, amb preus ajustats. La seva filosofia se centra a desmarcar-se de la resta de marques de mòbils asiàtics. Recentment ha iniciat el seu desplegament a Europa i els Estats Units, mercats en què ha aconseguit un èxit important.

El dia 30 es renovarà el reconegut terminal OnePlus 6, en el que serà l’esdeveniment més gran de la història de la companyia, per al qual es poden adquirir les entrades a l’enllaç següent.

Notícies relacionades

Està previst que els assistents a l’acte seran els primers a experimentar la velocitat del OnePlus 6T, i participaran en experiències interactives i demostracions que deixaran al descobert el disseny i els acabats, combinats amb una potència que s’espera sigui sorprenent. 

Els fans del OnePlus també podran veure l’esdeveniment a través de la retransmissió en directe a la pàgina www.oneplus.com/6T/launch.