Secció recomanada per

TECNOLOGIA

Instagram cau a nivell mundial i no permet actualitzar durant dues hores

El problema ha afectat sobretot Europa, el Japó, l'Índia, Austràlia i els Estats Units

Una captura de la xarxa social Instagram.

Una captura de la xarxa social Instagram.

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La xarxa social Instagram ha tingut una caiguda a nivell mundial i no ha permès actualitzar ni pujar fotos aquest dimecres durant més de dues hores. El problema, que ha començat a notar-se cap a les 9 del matí, ha afectat sobretotEuropa, l’Índia, el Japó, Austràlia i els Estats Units. A Espanya, la caiguda ha afectat especialment Madrid, tot i que s’han registrat també problemes de connexió en altres ciutats molt poblades com ara Barcelona i Vigo.

Segons informen els portals especialitzats, els problemes de servei han començat a registrar-se minuts abans de les 9 del matí i han assolit el seu màxim pic pels volts de les 9.30 hores, com recullen Down Detector i Outage Report basant-se en les dades dels mateixos usuaris. A les 10.30 hores tocades, el servei ha començat a recuperar-se a poc a poc i ja està estabilitzat

Després del pic d’incidències de les 9.30 h, quan es van arribar a denunciar fins a 7.000 problemes a Outage Report en tot just 20 minuts, el funcionament d’Instagram ha anat recuperant la normalitat en els minuts següents, segons els dos indicadors.

Notícies relacionades

Els problemes d’Instagram han afectat en especial la seva aplicació mòbil, en un 61% dels casos, mentre que un 15% d’usuaris asseguren que la web ha caigut i fins i tot un 16% del total assegura que tota la xarxa social no funciona, segons Outage Report. Aquesta web recull més de 16.000 incidències al llarg d’aquest dimecres.

La interrupció es produeix després que Instagram anunciés que Adam Mosseri passava a la direcció de la firma, una setmana després de la renúncia dels seus cofundadors.