Secció recomanada per

Honor llança el seu model Honor 8 X a 249 euros

El dispositiu ve equipat amb un mode confort de nova generació certificat per TüV Rheinland, una funció que redueix la radiació de llum blava emesa per la pantalla per evitar la fatiga ocular

honor-8x

honor-8x

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Honor llança el seu nou model de smartphone Honor 8 X amb una pantalla Notch FullView de 6.5 polzades i tecnologia  chip-on-film (COF), a més d’una càmera dual amb mode supernit, processador  Kirin 710, telecomunicació amb IA i millores a la bateria.

Pel que fa al disseny, utilitza un marc intermedi de metall, equipat amb tecnologia COF avançada i un desenvolupament d’antena patentat. Adopta un cos de vidre amb aurora 2.5 D de doble textura amb un efecte de reixeta. Arriba en tres opcions de color: blau, negre i vermell.

Honor 8 X ve equipat amb un mode confort de nova generació, certificat per TüV Rheinland, una funció que redueix la radiació de llum blava emesa per la pantalla per evitar la fatiga ocular.

Dues potents càmeres amb IA 

L’Honor 8 X té dues lents de 20M + 2M a la càmera posterior i 16M de càmera frontal. Les càmeres integren intel·ligència artificial (AI), que reconeix 22 categories diferents i 500 escenaris en temps real. Aquesta característica optimitza la configuració de la càmera i és capaç de millorar la precisió de les preses.

El nou mode nocturn, habilitat per la tecnologia IA, elimina el desenfocament, ja que fa fotos nocturnes amb una exposició màxima de 6 segons.

Processador

Integra un processador de vuit nuclis Kirin 710, que, en comparació amb la generació anterior, augmenta el rendiment en un 75%. També té una GPU Mali G51, millorada pel turbo GPU. El rendiment general de la GPU s’incrementa en un 130% en comparació amb la generació passada.

Versions

Honor 8 X té dues versions, amb una ROM de 64 GB o de 128 GB, i admet una targeta micro-SD ampliable fins a 400 GB. La interfície d’usuari intel·ligent EMUI 8.2 ofereix noves funcionalitats, com reconeixement facial amb poca llum i altres possibilitats de realitat augmentada. Compta amb tecnologia intel·ligent d’estalvi d’energia i una bateria de 3750 mAh, capaç de fer-lo treballar durant més d’un dia amb una sola càrrega.

Telecomunicació IA

Notícies relacionades

L’equip afegeix comunicacions d’IA per reconèixer automàticament els escenaris d’interferència forta o de senyal feble i ajustar la qualitat del senyal i la veu quan s’està utilitzant el telèfon. Si un usuari està en un entorn sorollós, com al metro o en condicions meteorològiques complicades, com quan fa molt vent, el mateix smartphone reconeixerà el soroll de fons i habilitarà la cancel·lació per millorar la qualitat de veu i possibilitar converses més clares. També té una ràpida reconnexió 4G, que ajuda a restaurar les connexions mòbils en diferents escenaris, com al sortir d’un ascensor o un túnel.

Preu

Els preus del terminal són: Honor 8 X de 4 GB de RAM i 64 GB de memòria (en 3 colors) a 249 euros (amb uns auriculars Bluetooth Sport de regal a la web de la marca). La versió de 128 GB amb auriculars Bluetoohth Sport es comercialitza a 299 euros.