Anar al contingut

NOUS PRODUCTES

Rellotge intel·ligent Leotec Helse amb 15 dies d'autonomia

El dispositiu ha sigut dissenyat a Espanya i destaca, a més de la durada de la bateria, per la resistència a l'aigua. El preu ronda els 50 euros

Pilar Enériz

Rellotge intel·ligent Leotec Helse amb 15 dies d'autonomia

L’empresa tecnològica Leotec –amb seu a Barcelona– ha inclòs recentment al seu catàleg de braçalets i ‘smartwatches’, enfocats al control de la salut, el Leotec MultiSports Helse, un rellotge intel·ligent dissenyat a Espanya que incorpora recents avenços quant a sensors de mesurament, amb l’objectiu d’analitzar i recopilar informació respecte de l’activitat física diària de la persona que el porta posat.

Pulsòmetre dinàmic

El nou Helse incorpora un nou pulsòmetre dinàmic que ofereix una eficiència notable, un tensímetre que permet vigilar la tensió arterial, així com un oxímetre, un monitor de son i un comptador de calories cremades, prestacions que converteixen aquest rellotge en una peça molt ajustada a la demanda actual, sobretot tenint en compte el seu preu: uns 50 euros.

Pantalla

El model incorpora un plafó OLED d’alta resolució i baix consum energètic amb acabat 2.5 D recobert per una capa de protecció Corning Gorilla Glass. Es tracta d’una pantalla en blanc i negre que explica l’excel·lent autonomia de la bateria.

Modes esport

Cal destacar el seu mode MultiSports, que permet escollir entre diferents exercicis per monitorar l’activitat: ‘running’, bicicleta, bàsquet, natació, tennis, bàdminton, escalada i futbol, així com la possibilitat de rebre directament en pantalla notificacions de qualsevol aplicació instal·lada al telèfon sent compatible amb les aplicacions Google Fit i Apple Health.

L’aplicació nativa recomanada no té bona traducció al castellà, però s’entén sense dificultat.

Resistència

El Leotec Helse incorpora certificació IP68 i és submergible fins a 50 metres de profunditat i incorpora una bateria de 150mAh que permet utilitzar-lo durant 10-15 dies seguits, depenent de l’ús i ajustaments.

Disponibilitat

El Leotec Helse està disponible amb corretges en cinc colors diferents: Vermell, blau, gris, verd i taronja. El preu actual en botiga s’acosta als 50 euros, en botigues online per sota fins i tot d’aquesta suma.

Especificacions

Chipset nRF51822
RAM 256Kb
ROM 32Mb
Plafó 0.96» OLED 96×96 píxels 2.5D amb acabat Corning Gorilla Glass
Pulsòmetre dinàmic 24 hores (sensor HRS3300)
Oxímetre
Tensímetre
Monitor de son
Podòmetre i comptador de calories
Resistent a l’aigua i submergible fins a 50 metres de profunditat (IP68)
Bluetooth 4.0
Bateria interna recarregable de 150mAh (10-15 dies d’ús normal).
Temps de càrrega aproximat entre 1,5 i 2 hores
Materials: Aliatge de zinc i magnesi amb corretja de silicona
Notificacions en pantalla: Whatsapp, Facebook, Twitter, Correu
...Alarmes personalitzables, recordatoris, càmera remota, cronòmetre i manera antipèrdua
Mode MultiSports amb diferents esports configurats
Compatible amb dispositius basats en Android 4.4 o iOS 8.0 o versions superiors
Dimensiones: 37.3 x 30.6 x 11.3 mm
Pes: 50 grams
Corretges de silicona intercanviables