Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Així són els auriculars Escape de Motorola

Destaquen per la seva notable autonomia i funcionament sense fil. Són plegables i de poc pes. El preu és de 40 euros.

motorola-escape

motorola-escape

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els més joves han ressuscitat l’ús delsauriculars, no només per escoltar música sinó, també per interactuar amb el mòbil en xarxes socials i aplicacions d’àudio i vídeo com ara YouTube. En aquesta conjuntura, el mercat s’ha omplert de bons productes, una variada oferta tant en modalitats, com en qualitat i estètica; i amb preus més que ajustats.

Característiques

Els Escape conserven el disseny inconfusible de Motorola i hi afegeixen una sèrie de prestacions que, si prenem en consideració el preu, resulten perfectament equilibrades.

Es caracteritzen pel seu so professional amb aïllament de sorollsense cables. Integra tecnologia Bluetooth, de ràpida connectivitat i proporcionen una rendiment notable quant a durada de la bateria.

Còmodes de transportar, ja que es poden plegar i tenen poc pes. Aquestes prestacions els dona punts a favor en desplaçaments i viatges. En realitat, estan dissenyats per a persones que volen portar la música al damunt a tot arreu.

La seva característica d’aïllament passiu bloqueja tot el soroll de fons no desitjat i, alhora, evita que els que siguin a prop puguin sentir la reproducció. Produeixen una qualitat de so HD amb greus potents i profunds per mitjà dels seus altaveus de 40mm. La impedància és de 16 ohms.

Sense cables i altres valors

Són sense fil i compten amb connectivitat Bluetooth 4.2 per sincronitzar-se amb l’smartphone, tauleta o PC. Destaca el bon funcionament de la seva tecnologia multipunt, que permet connectar-se a dos dispositius alhora.

Un altre dels seus aspectes destacats és la integració d’un micròfon per a trucades que, a més de funció de mans lliures, permet interacció amb Siri, Google Now i Alexa.

Integren botons de control de volum, de pausa i reproducció, de salt de pistes d’àudio i de trucada.

Disseny

Es tracta d’auriculars que resulten còmodes d’utilitzar i són molt estables. Compten amb una diadema regulable de perfil encoixinat. A fi de poder guardar-los i transportar-los amb facilitat, estan realitzats amb un disseny plegable i resulten lleugers gràcies a uns altaveus amb imants de neodimi de 40mm.

Autonomia

La bateria de 180 mAh garanteix fins a 14 hores d’autonomia en reproducció contínua i fins i tot 100 hores de durada en mode d’espera. Si s’esgota la bateria, els auriculars tenen una clavilla d’entrada per connectar un cable auxiliar Jack 3.5 mm. Per aquesta raó, el producte inclou com a accessori un cable d’àudio Jack 3.5 mm, a més d’un cable micro USB específic per a la càrrega.

Compatibilitat

Notícies relacionades

Els Motorola Escape tenen compatibilitat amb Hubble Connect for VerveLife, l’aplicació mòbil per detectar l’última ubicació de connexió dels auriculars per poder localitzar-los si es perden. Està disponible tant a l’Apple Store com a Google Play.

Preus

El model està disponible en color negre i blanc per un preu recomanat de 39,95 euros.