Secció recomanada per

NOVETATS EN 'SMARTPHONES'

Així és el Note 9 que Samsung presentarà aquesta tarda a Nova York

El cervell de la nova màquina és un processador Exynos 9810 amb 6 o 8 GB de memòria RAM i un emmagatzemament intern de fins a 512 GB

S'espera que el dispositiu sigui una innovadora actualització del Note 8, i integrarà alguns avantatges del Galaxy S9 i Galaxy S9 Plus

note9

note9

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung presenta el Note 9, el seu últim vaixell insígnia, que arrenca de soca-rel l’espina que tenia clavada amb aquell incendiari Note 7, que va haver de retirar del mercat malgrat els grans valors afegits per problemes amb la bateria.

El nou Note 9 té una pantalla, corbada als laterals, de 6,4 polzades (més gran que la de l’S9+), amb tecnologia SuperAMOLED i una resolució QHD+ (2.960 x 1.440 píxels).

Aquestes i totes les seves característiques se sabran avui en un esdeveniment que se celebra al Barclays Center a les 11.00 hores a Nova York, 17.00 h (hora peninsular). També s’espera que hi hagi alguna sorpresa, que es guarda gelosament fora de perill de filtracions.

Càmeres del Note 9 de Samsung

En l’apartat fotogràfic el model comptarà amb una doble càmera posterior de 12 megapíxels cada una, amb obertura doble a f/1.5 i f/2.4. D’altra banda, la càmera frontal tindrà un sensor de 8 megapíxels i una obertura de f/1.7.

Disposarà d’un objectiu zoom que podrà capturar fotos amb augment sense pèrdua de qualitat, amb una lent d’obertura fixa de f/2.4.

Gravació de vídeo en 4K, càmera lenta fins a 960 FPS i podrà generar AR Emojis. Integrarà un avançat mode retrat gràcies a un doble augment en la segona lent.

Llapis òptic

El nou dispositiu inclourà un renovat S Pen, que comptarà amb tecnologia Bluetooth per activar determinades funcions.

Estètica

Pel que fa referènia al dissent, el Galaxy Note 9 presenta una estampa tradicional, tot i que ubica el lector d’empremtes sota la càmera posterior. Tindrà unes dimensions de 162 mm d’alt i 76,3 mm d’ample, a diferència dels 162,5 mm i 74,8 mm del model anterior.

Bateria

S’espera que la bateria millori notablement la capacitat del Note 8, amb una capacitat de 4.000 mAh. Això significa que la càrrega sense fil serà més potent i ràpida i així mateix incrementarà notablement l’autonomia del producte.

Valors afegits

Pel que fa a la capacitat d’emmagatzemament, s’espera que Samsung anunciï una versió de fins a 512 GB d’emmagatzemament i que la mínima sigui de 128 GB, amb possibilitat d’incorporar una targeta externa fins a 1 TB de capacitat.

Notícies relacionades

Oferirà la capacitat de disfrutar de Fortnite per a Android.

Preus a Espanya

Els preus que s’han filtrat van des dels 1.000 als 1.250 euros segons model.

Temes:

Samsung Mòbils