Secció recomanada per

NOUS SERVEIS

Tot el Mundial al mòbil

Apple anuncia que la companyia facilitarà serveis centrats que els usuaris tinguin informació personalitzada del Mundial de futbol al mòbil

iphone-x siri-world-cup

iphone-x siri-world-cup

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

El Mundial de futbol ja és aquí i al seu voltant es creen, també en l’àmbit tecnològic, una sèrie de serveis d’utilitat, no només per tenir la informació de l’esdeveniment pràcticament en temps real, sinó també per personalitzar-la segons les preferències d’equips, classificacions, etc.

La companyia Apple ha anunciat que Siri afegeix informació sobre futbol per al Brasil, Rússia, Dinamarca, Finlàndia, Malàisia, Turquia, Tailàndia, l’Aràbia Saudita i Israel, que se sumen als 26 països per als quals aquest ajudant ja dona informació esportiva. Els usuaris de Siri poden li preguntar resultats, horaris, alineacions i com va la classificació, entre altres qüestions.

Durant tot el mes, els usuaris de productes d’Apple comptaran amb el suport dels editors del’App Store, que triaran aplicacions relacionades i jocs, i donaran consells per fer fotografies en els partits. També indicaran com estar al dia de tot el que passa a les xarxes socials. Per ampliar les vivències del torneig s’inclouen les apps oficials de canals de televisió, com Fox Now o BBC Sport i jocs com FIFA Mobile i PES 2018.

L’esdeveniment al complet

Als EUA i el Canadà, on la prestació d’esports està disponible, Apple proposa estar al dia del que passa al Mundial amb Fox Now als EUA; i a TSN i RDS, les apps en llengua francesa i anglesa de Bell Media per al Canadà. Els aficionats podran seguir els partits a Up Next o rebre notificacions als seus dispositius quan juguin els seus equips o estiguin a punt de fer-ho.

L’app News oferirà resultats i horaris actualitzats, un quadre dels encreuaments eliminatoris i perfils dels principals jugadors del torneig, una informació facilitada per la publicació Eight by Eight. Els usuaris de News es podran mantenir al dia des d’un lloc que reuneix fonts rigoroses.  

Apple Music inclourà llistes de reproducció per a cadascuna de les 32 seleccions participants amb els artistes de moda elegits pels editors de cada país. 

Els podcasts d’Apple inclouran una selecció de continguts amb el nom The Beautiful Game en la qual es podran escoltar podcasts com Game of our Lives de Jetty o We Came to Win de Gimlet, que parlen sobre els millors moments del futbol, a més de podcasts esportius assentats com Men in Blazers.

La col·lecció d’iBooks també es diu The Beautiful Game. Repassarà la història que envolta l’espectacle esportiu més important del món i es fixarà en els equips que van vèncer malgrat les dificultats, els herois de cada selecció i les finals més emocionants de la història en forma de memòries, biografies i llibres d’assaig.

Notícies relacionades

Els aficionats podran demostrar el seu amor per l’esfèrica creant vídeos utilitzant l’app Clips amb gràfics de temàtica futbolera, com stickers animats, etiquetes i pòsters amb text personalitzable.