Secció recomanada per

Gegant tecnològic

Microsoft obrirà a Barcelona un laboratori de quàntica

La multinacional busca oficina a la capital catalana per allotjar-hi unes 60 persones

(FILES) This file photo taken on October 06, 2015 shows people walk past a Microsoft office in New York.

(FILES) This file photo taken on October 06, 2015 shows people walk past a Microsoft office in New York. / JEWEL SAMAD (AFP)

1
Es llegeix en minuts

El gegant tecnològic Microsoft segueix la seva expansió. La companyia ha iniciat la recerca de candidats per obrir un Centre de Disseny i Laboratori Quàntic (Design Center and Quantum Lab) a Barcelona. La xarxa de Quantum Labs de Microsoft Quantum Labs ja té grups de treball a Redmond (Washington), Santa Barbara (Califòrnia), Delft (Holanda), Copenhaguen (Dinamarca), Sidney (Austràlia) i, Lafayette (Louisiana, EUA), i ara vol tenir presència a la capital catalana, segons ha avançat 'La Vanguardia'. 

Notícies relacionades

Segons fonts del sector immobiliari a Barcelona, la multinacional estaria buscant un espai d’uns 1.000 metres quadrats, una informació que l’empresa no ha confirmat, malgrat que des de fa uns dies les ofertes de feina han aparegut a LinkedIn. El nou Quantum Lab de Barcelona, segons la mateixa publicació, podria acollir unes 60 persones en un any. Es tracta de perfils d’enginyers, físics i matemàtics altament qualificats.

Actualment, Microsoft té una oficina a diagonal Mar, on treballen unes 70 persones fent tasques comercials.

Temes:

Microsoft