Secció recomanada per

A LA VENDA EL 9 DE MAIG

Honor llança l''smartphone' model 7A en la gamma bàsica

El terminal, que costa menys de 140 euros, disposa de reconeixement facial i una càmera posterior doble de 13 megapíxels

Altres avantatges són la ranura per a doble SIM més targeta de memòria i un cuidat sistema de reproducció sonora

honor-7a

honor-7a

2
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Honor, l'‘e-brand' de ‘smartphones', segona marca d'Huawei, pensada per al públic jove, posarà a la venda el pròxim dia 9 de maig el seu nou model 7A en la seva gamma bàsica i tindrà un preu de 139 euros.

Algunes de la característiques del producte corresponen a gammes de preu superior, com és el cas de sistema de reconeixement facial, el sistema de càmeres –amb una de frontal amb tecnologia per a ‘selfies' millorats– i una de principal doble per aconseguir preses optimitzades també en condicions de llum precàries, així com l'eficient sistema de reproducció sonora.

Pantalla

El terminal disposa d'una pantalla de 5,7 polzades, IPS amb resolució HD+ (1.440 x 720 píxels) i una densitat de 238 punts per polzada. Relació d'aspecte 18:9, amb marcs laterals reduïts.

L'Honor 7A té una càmera frontal de 8 MP i una obertura focal de F2.2, amb la qual es poden fer ‘selfies' fins i tot en situacions de poca lluminositat. La llum frontal s'ajusta a les necessitats de l'usuari, per aconseguir una bona presa durant qualsevol situació de llum.

Té una pantalla infinita FullView sense bisell que ofereix una experiència immersiva en els continguts multimèdia, en vídeo i  jocs. Integra una memòria de 2 GB de RAM i 16 GB de ROM (ampliable).

Processador:

Inclou un processador octa-core (que treballa amb Android 8.0) de gamma mitjana Qualcomm Snapdragon 430 i ofereix una memòria RAM de 2 gigabytes, i un emmagatzemament intern ampliable en 256 GB addicionals a través d'una targeta microSD.

Càmera

L'Honor 7A disposa d'una cambra posterior dual de 13 més 2 megapíxels. La lent té obertura f/2.2, mentre que la frontal es configura amb una lent de 8 megapíxels i ofereix una obertura f/2.0. Les dues, la principal i la davantera, disposen d'un flaix LED. 

Permet gravar en vídeo en 1080p.

So

El terminal es caracteritza per la capacitat de monitoratge d'àudio en temps real a través dels auriculars i admet el baix virtual SWS3.1, això permet replicar l'experiència d'un estudi de gravació i escoltar la pròpia veu mentre es graven les cançons personals.

L'àudio és un dels punts forts d'aquest Honor 7 A. Amb un amplificador Smart PA d'alta potència i els altaveus amb turbocompressor, aconsegueix un so potent de 88 dBi crea ambient immersiu.

El mode de música grupal permet construir una matriu d'altaveus de so envoltant a qualsevol lloc i en qualsevol moment connectant fins a vuit dispositius.

Intel·ligència

Disposa de la capa EMUI 8.0 que inclou una sèrie de modes personalitzats, així com amb la gestió intel·ligent d'iware2.0, que detecta de manera intel·ligent el comportament de l'usuari per millorarl'eficiència del sistema en un 20% i allibera més emmagatzemament intern, fet que proporciona una millora del rendiment de l'aparell.

EMUI 8.0 també ofereix una gamma de modes intel·ligents funcionals, que inclouen navegació FullView, captura de pantalla amb tres dits i l'ús de dues aplicacions simultànies gràcies a la divisió de pantalla.

Bateria:

Té una capacitat màxima de fins a 3.000 mAh, que permet oferir fins a 18 hores en converses telefòniques i fins a 840 hores en mode d'espera.

Connectivitat:

Notícies relacionades

El terminal inclou Bluetooth dual, que permet connectar dos dispositius al mateix temps. Aquesta condició fa possible, per exemple, parlar pels auriculars i continuar escoltant música.

Disposa de connectors microUSB i mini jack. En connexions sense fil destaca el suport per a xarxes 4G, wifi n, Bluetooth 4.2 i GPS assistit.