Secció recomanada per

IDEES PER A MARES TECNOLÒGIQUES

10 productes per sorprendre en el Dia de la Mare

La tecnologia és un dels regals més apreciats per les dones, junt amb productes per a la cura personal, en totes les franges d'edat. Aquí hi ha idees per arrencar-los un somriure

sony-srs-xb21

sony-srs-xb21

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Altaveus Sony SRS-XB21

Equip sense fil de Sony amb llums de colors i resistent a l'aigua. Es caracteritza pels seus greus potents. Integren la funció Party Booster, que permet utilitzar l'altaveu com si fos un instrument i pot detectar cops de dits en cinc direccions diferents, mitjançant un acceleròmetre incorporat, que reacciona al so i a la il·luminació. Disseny en material tèxtil, disponible en cinc colors. Es poden rentar. També són resistents a l'òxid. Permeten connectar fins a 100 equips de manera inal·làmbrica.

Costen 120 euros.

Auriculars Panasonic RP-TX80B

Per als amants de la música, la firma Panasonic ha inclòs al seu catàleg el model RP-TX80B de disseny retro, que ofereix, a més de connectivitat Bluetooth i mans lliures, una experiència d'àudio agradable de fins a 24 hores contínues, sense les limitacions dels cables.

El preu del producte s'acosta als 100 euros.

Targeta de memòria SanDisk

La firma Sandisk posa fi als problemes d'emmagatzemament en tota mena de dispositius amb una targeta micro-SD, que es caracteritza per la seva enorme capacitat: 400 GB. El model és l'Extreme UHS-I micro-SDXCT i, a més d'un immens espai d'emmagatzemament, ofereix velocitats de lectura de fins a 160 MB per segon i d'enregistrament de fins a 90 MB per segon. Aquestes dades signifiquen que és un 50% més ràpida que altres targetes que hi ha en l'actualitat.

Un altre avantatge destacable és que emmagatzema i transfereix contingut de vídeo en 4 K de manera fluida. És un model resistent a cops, aigua i de rajos X.

El preu s'acosta als 250 euros.

Carregador universal Hama

Hama presenta el seu carregador USB-C amb tecnologia Power Delivery, una solució per alimentar tots els gadgets sense importar-ne la mida. La tecnologia Power Delivery és un estàndard de càrrega que assoleix una potència de 100 watts, que permeten anar més enllà de la càrrega de mòbils i petits dispositius, ja que pot alimentar ordinadors, monitors i portàtils mitjançant l'ús de cables i connectors USB-C exclusivament.

Un altre dels avantatges és la seva rapidesa, fins i tot un 70% més ràpid. Aquest dispositiu és capaç de reconèixer el terminal que s'està carregant, perquè sigui quin sigui l'equip que connectis, no t'hagis de preocupar de realitzar configuracions addicionals i optimitzar així el procés.

El preu és de 50 euros.

Fitbit Versa, l'smartwatch' per a ella

L'últim rellotge intel·ligent de Fitbitestà dissenyat per a tota mena d'usuaris, però especialment per a elles, ja que integra una nova funcionalitat pensada per ajudar a cuidar la salut de les dones. Una tecnologia que permet conèixer la fase fèrtil, monitora el període i el vincula amb la resta de mètriques de salut de la usuària.

Amb un disseny elegant i una bateria que dura més de quatre dies, Versa és un equip que facilita el dia a dia, ajuda a millorar la salut i la forma física. El seu sistema operatiu Fitbit OS 2.0 permet instal·lar diferents aplicacions, guardar i escoltar música tant en format MP3 com de llistes de reproducció de Deezer, i inclou una aplicació per a pares primerencs desenvolupada per Fitbit Labs2.

El preu s'acosta als 200 euros.

Sistema d'Altaveus Ifrogz Coda

Tenir un detall no significa gastar un dineral. Els altaveus sense fil Ifrogz Coda en són un bon exemple. Es tracta d'un dispositiu portàtil que connecta amb el mòbil o qualsevol altre dispositiu emissor mitjançant Bluetooth, amb un abast de fins a 10 metres. La bateria és recarregable i connecta amb un micròfon integrat que permet trucades de mans lliures.

Destaca pel so de 360 graus omnidireccional. Està disponible en diferents colors.

El preu s'acosta als 15 euros.

Càmera Ksix VR 360

Càmera micro-USB amb adaptador tipus C per a 'smartphone'.

Els vídeos 360 són la nova tendència a l'hora de gravar experiències. El nou model de Ksix és una càmera que funciona amb dispositius Android que tinguin OTG. Permet capturar qualsevol moment gràcies als seus diferents modes d'enregistrament: Asteroide, 360 graus, Globus i VR. Permet fins i tot emetre en directe a Youtube i Facebook.

El preu és de 99 euros.

Bateria externa de Mophie

Mophie ha inclòs al seu catàleg una bateria externa, la PowerStation Mini de disseny atractiu i molt lleugera. Aporta prou energia per carregar el mòbil una vegada, també tauletes, càmeres i altaveus.

Té una capacitat de 3.000 mAh que proporciona unes 12 hores addicionals al telèfon mòbil.

Està acabada en un alumini molt resistent, en diferents colors. De la mida d'una petita cartera, cap a qualsevol bossa.

El preu és de 35 euros.

Disc dur Toshiba Canvio

A qui no li agrada tenir ben guardades en un mateix lloc les fotos i els vídeos de casa? Els nous discos durs portàtils d'alta capacitat de Toshiba faran bé aquesta funció.

La gamma Canvio Advance de discos d'emmagatzemament portàtil de Toshiba és una de les famílies més versàtils de la companyia japonesa. Aquests dispositius combinen seguretat i usabilitat amb un disseny més prim i corbat, i estan disponibles amb capacitats d'1 TB, 2 TB i 3 TB. Es poden comprar en negre, blanc, blau i vermell, amb un acabat brillant a la carcassa que, al tacte, recorda la caixa d'un piano.

A partir de 70 euros segons capacitat.

Lector electrònic BQ Cervantes 4

BQ compta entre la seva oferta de producte amb l''e-reader' Cervantes 4, un producte  dissenyat per facilitar la lectura. Integra la tecnologia OptimaLight, es pot programar perquè emeti una tonalitat més càlida al capvespre, la qual cosa facilita el descans. És lleuger (185 g de pes i 9,5 mm de gruix), intuïtiu, amb resolució de 1072 x 1448 píxels i E-Ink Carta, que millora la visualització de la pantalla. Inclou la tecnologia per detecció d'infrarojos per llegir fins i tot amb guants.

Notícies relacionades

Amb bateria de 1.500 mAh, 8 GB de memòria interna, ranura SD de fins a 32 GB i compatibilitat amb tots els formats del mercat. Inclou l'ecosistema de lectura Nubico.

El preu és de 140 euros.