Secció recomanada per

'APPS' PER A MÒBIL RECOMANADES

Les millors aplicacions de la setmana: FIFA Fútbol i Journi

FIFA Fútbol, Journi, Unicorn, Real Racing i NBA App, seleccionades com les millors aplicacions de la setmana per a mòbil

520x293bb

520x293bb

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Si FIFA 18 és un dels jocs de futbol del moment, al mòbil aquest tron l'ocupa FIFA Fúbtol. Es tracta d'una versió una mica diferent del seu germà gran, però igual d'addictiva. És la millor aplicació de la setmana.

FIFA Fútbol

Crea el millor equip de futbol

FIFA ha renovat el seu popular joc de futbol per a mòbils. FIFA FÚtbol (iOS Android, gratis) ha començat nova temporada amb algunes novetats interessants, en un joc on no només es tracta de guanyar partits, sinó també d'anar millorant l'equip, entrenar els jugadors... El joc proposa diversos reptes per aconseguir millorar l'equip. 

Journi

Diari de viatge en format ‘app’

Journi (Android iOS, gratis) és una jove aplicació que promet. Es tracta d'una aplicació per crear diaris de viatge, però de manera col·laborativa. Es pot utilitzar sense connexió o amb internet, i s'hi poden afegir textos, imatges i mapes per recrear un blog de viatges. S'hi pot jugar amb els amics, i també triar qui pot veure les històries.

Unicorn: llibres per acolorir

Acoloreix imatges amb píxeles

Art amb píxels. Així és Unicorn: llibres per acolorir, una relaxant aplicació per a iOS (gratis) destinada al públic de totes les edats en què l'objectiu és molt simple: pintar. Però no és un dibuix qualsevol, sinó recreacions d'imatges amb píxels que es pinten per píxels: cada quadrat té el seu número, i s'han de pintar segons aquesta xifra.

Real Racing 3

Corre a tota velocitat

Els amants de les carreres de cotxes tenen una cita amb Real Racing 3 (iOS Android, gratis), un joc que recrea de forma satisfactòria la velocitat i l'adrenalina que es viu en la carreres de vehicles. El joc té llicència de 39 circuits de 17 localitzacions, amb una graella de 43 cotxes i més de 140 vehicles reproduïts.

NBA App

Notícies relacionades

Tota l'actualitat del bàsquet

Si ets fan de la NBA la millor manera d'estar al corrent del que passa en cada partit és tenir al mòbil NBA App (iOS Android, gratis), l'aplicació oficial de la competició. Es pot accedir als últims resums del més destacat de la lliga, a més dels resultats, estadístiques i notícies. És completa i s'actualitza gairebé en directe.