Secció recomanada per

A la venda demà

Samsung Galaxy Note8 disponible a les botigues

Després d'una exitosa campanya de prevenda, el nou Note8 es podrà adquirir als comerços habituals per 1.010 euros

El terminal té com a punts forts la pantalla 'infinita', un S Pen avançat i una cambra dual amb estabilitzador òptic d'imatge

galaxy-note-8

galaxy-note-8

4
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Va ser al 2011 quan la companyia Samsung va presentar la primera versió de la sèrie Noti, un terminal caracteritzat per una pantalla inusualment gran i funcions aptes per a professionals, que ha acabat convertint-se en una de les gammes més venudes de la marca, malgrat els entrebancs amb l'anterior model causats per errors en la bateria.

I és que del Noti se n'és fan, algunes de les seves funcions derivades de l'ús d'S Pen no tenen competència, ja que són útils tant en l'àmbit professional com per enviar un gif animat per WhatsApp. Segons un estudi de mercat de Samsung, 'el 85 % dels usuaris de Noti diu sentir-se orgullós de mostrar-lo i el recomana als seus amics, i el 75 % afirma que és el millor 'smartphone' que ha tingut mai.

I és que amb el Noti, la companyia Samsung ha apostat fort, convençuda que la qualitat i capacitat del terminal, malgrat que la competència i determinats analistes determinessin, durant l'any passat, la fi d'aquest dispositiu. No ha sigut així, el Note8 torna amb ganes.

'Ens sentim molt agraïts per la passió inesgotable de la comunitat Noti. Han sigut una inspiració constant per a nosaltres i hem dissenyat el nou Noti per a ells', ha assenyalat Luis de la Peña, director de màrqueting IM de Samsung Espanya. 'Gràcies a la pantalla infinita, l'S Pen avançat i la potent cambra dual, permet fer coses que mai abans s'havien cregut possibles'. 

Pantalla

Galaxy Note8 disposa d'una pantalla més gran, però se subjecta còmodament amb una sola mà gràcies al seu cos estret. La pantalla infinita Quad HD+ Super AMOLED de 6,3 polzades permet un visionat total sense necessitat de fer 'scroll'. Adequat per a la multitasca ja que ofereix més espai per veure vídeos, llegir o dibuixar. 

La nova funció App Pair serveix per crear una combinació d'aplicacions al panell Edge i llançar dues aplicacions de forma simultània, de manera que és possible veure un vídeo alhora que s'utilitza la missatgeria instantània, o accedir a una conferència a la vegada que es consulta l'agenda o el número de telèfon.

Llapis S Pen

Aquest complement sempre ha sigut un dels distintius de la sèrie Noti. Permet noves formes d'escriure, dibuixar, interactuar amb el telèfon i comunicar-se. Disposa d'una punta més fina, sensibilitat millorada a la pressió i noves característiques per expressar-se.

Noves funcions

Quan el text no és suficient, Live Message obre noves possibilitats per explicar històries. Així mateix, facilita compartir textos o dibuixos animats a través de les aplicacions compatibles amb GIFs animats (AGIF). Aquestes característiques ofereixen una forma original d'expressar-se, enriquint els missatges.

Mentre que la pantalla Always On afavoreix estar alerta de les notificacions sense necessitat de desbloquejar el telèfon, la funcionalitat Screen Off Memo permet prendre fins a cent pàgines de notes a l'extreure l'S Pen, fixar notes a la pantalla i editar-les directament.

Durant els viatges a l'estranger o al visitar pàgines escrites en un altre idioma, la traducció millorada de l'S Pen tradueix només d'acostar-lo al text (des de paraules soltes fins a frases completes en fins a 71 idiomes) i convertir unitats i monedes estrangeres.

Càmera

Compta amb una cambra dual de 12 MP amb estabilitzador òptic d'imatge (OIS) a la lent gran angular i al teleobjectiu. 

Per una experiència de fotografia avançada, la funció Live Focus permet controlar la profunditat de camp al poder ajustar l'efecte 'bokeh' en la manera previsionada i després de prendre la imatge.

Amb la manera Dual Capturi, la càmera fa dues fotografies de forma simultània i permet guardar totes dues imatges: un pla tancat des del teleobjectiu i un d'obert amb el gran angular que mostra tot el fons.

La lent gran angular compta amb un sensor Dual Pixel amb autoenfocament ràpid per captar imatges de bona qualitat fins i tot en ambients amb poca llum.

Integra una càmera frontal Smart Auto Focus de 8 MP, idònia per a selfies i iniciar xats de vídeo.

Serveis

Resistència a l'aigua i a la pols: Galaxy Note8 és resistent a l'aigua i a la pols (IP684) tant al dispositiu com a l'S Pen, de tal forma que es pot escriure fins i tot quan la pantalla està mullada.

Càrrega ràpida sense fil: compatible amb la majoria de capacitats de càrrega sense fil del moment.

Seguretat: compta amb dues opcions d'autentificació biomètrica, incloent escàner d'iris i d'empremta dactilar. Samsung Knox ofereix seguretat tant per al hardware com per al software, i una Carpeta Segura manté separades dades personals i professionals.

Rendiment: amb una memòria RAM de 6 GB, un processador de 10 nm i emmagatzematge ampliable (fins a 256 GB), té la potència necessària per navegar, veure vídeos en 'streaming', jugar i fer multitasca.

Suport: Samsung DeX dona una experiència d'escriptori a manera de PC. Es pot utilitzar per crear i editar documents, o contestar correus, i fins i tot participar en videoconferències amb una pantalla més gran.

Notícies relacionades

Inclou Bixby, una forma intel·ligent d'utilitzar l''smartphone' que aprèn de l'usuari, millora amb el temps. Encara no està disponible en espanyol.

Seguretat

'Hem estat treballant per fer avanços significatius en la ciència de l'avaluació de la seguretat i la qualitat dels 'smartphones'. Com a resultat, Samsung Galaxy Note8 ha completat amb èxit una sèrie de rigoroses proves i protocols de seguretat de compatibilitat del dispositiu i la bateria. Estarem encantats de mantenir la nostra relació estratègica amb Samsung per ajudar a garantir la seguretat dels dispositius per a tots els consumidors', assenyala Sajeed Jesudas, president d'UL International, fabricant de bateries.

Temes:

Samsung Mòbils