Secció recomanada per

NOVETATS EN LA GAMMA MITJANA

La nova sèrie Galaxy A de Samsung arriba amb resistència a l'aigua

Inclou la funcionalitat de pagaments mòbils, millores a la càmera i disponibilitat en diferents colors

gal

gal

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung, que ha endarrerit el llançament del seu model insígnia, el Galaxy S8 -inicialment previst per al febrer-, acaba d'anunciar novetats en la gamma mitjana amb la presentació de la nova sèrie Galaxy A (2017), que estarà disponible a Europa en dues versions, el model A5 de 5,2” i el model A3 de 4,7”.

 

“A Samsung, sempre intentem garantir que els nostres usuaris tinguin els productes més avançats del mercat”, assenyala DJ Koh, president de la divisió de Comunicacions Mòbils de Samsung Electronics. “La nova sèrie Galaxy A n'és una prova. Hem integrat el nostre enfocament únic de disseny a les funcions que han enamorat els usuaris de Galaxy per oferir un rendiment afegit sense renunciar a l'estil”.

 

La sèrie Galaxy A (2017) té una estructura metàl·lica i la part del darrere de vidre 3D, inspirada en el llegat de disseny premium de la marca. Arriba en quatre colors: negre, or, blau i préssec.

Destaca com a novetat significativa la millora en el sistema de càmeres, tant frontal com posterior, que ara ofereix un autofocus més precís. La frontal fa possible fer-se un 'selfie' instantani en alta resolució amb el botó de càmera flotant, i utilitzar la pantalla com a flaix frontal per obtenir fotos més brillants.

 

La càmera dels Galaxy A (2017) ofereix una experiència d'usuari simplificada que permet canviar més ràpidament els modes i filtres instantanis per afegir efectes a les fotografies. Els usuaris poden utilitzar modes específics (com el mode menjar) per optimitzar i millorar el color i el contrast en determinades preses.

 

RESISTÈNCIA

 

Per primera vegada, la sèrie Galaxy A ofereix resistència a l'aigua i a la pols gràcies a la seva certificació IP68, per fer front a elements com la pluja, la suor, la sorra i la pols

Amb Samsung Pay, es poden fer pagaments mòbils mitjançant la tecnologia NFC, i fer còpies de seguretat de dades i imatges mitjançant Samsung Cloud. A més, els usuaris poden separar les seves dades privades en una carpeta compatible amb l'autentificació biomètrica.

Destaca així mateix un augment en la capacitat de la bateria i la funcionalitat de càrrega ràpida.

Notícies relacionades

La sèrie Galaxy A també està equipada amb un port USB Tipus C reversible. La pantalla Always On Display permet consultar les notificacions importants sense haver de desbloquejar el dispositiu, cosa que afavoreix l'estalvi de bateria.

La sèrie Galaxy A estarà disponible a principis de febrer.