Secció recomanada per

'SMARTPHONES'

Google llança Android 7.0 Nougat

Els mòbils Nexus ja poden instal·lar l'actualització del sistema operatiu

android

android

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Ha sigut una espera una mica llarga (pràcticament des del març), però Google ha llançat finalment aquest dimarts la versió final d'Android 7.0 Nougat, l'actualització del sistema operatiu més utilitzat al món (uns 1.400 milions de dispositius).

De moment, l'actualització només està disponible per als mòbils Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6P, Nexus 9, Nexus Player i Pixel C, i a poc a poc s'anirà estenent a més dispositius.

Notícies relacionades

"Android Nougat reflecteix les aportacions de milers de fans i desenvolupadors de tot el món. Hi ha més de 250 funcions noves a Android Nougat", ha afirmat la companyia en un comunicat. El nom de Nougat ('torró' en anglès) segueix la tradició de nomenar l'actualització amb dolços, després que la versió 6.0 era Marshmallow ('núvol de llaminadura'), seguint l'ordre de l'abecedari.

NOVETATS

Entre les novetats més importants del nou sistema operatiu destaquen 72 nous emojis que s'incorporen al teclat del dispositiu, la possibilitat de dividir la pantalla en dues parts per executar dues aplicacions, la possibilitat de canviar ràpidament entre aplicacions fent un doble clic al botó 'recents', respostes ràpides en les notificacions i la possibilitat de tancar totes les aplicacions de cop, entre altres novetats.

Temes:

Google Android