Secció recomanada per

ESPECIAL INTERACTIU

EL PERIÓDICO convida a descobrir el Mobile World Congress amb una visita virtual

Els usuaris podran passejar per la fira de tecnologia mòbil gràcies a la realitat virtual amb unes ulleres VR o des de qualsevol mòbil, tauleta i ordinador

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Barcelona es converteix durant uns dies en la capital mundial de la tecnologia. La ciutat acull el Mobile World Congress, la fira de mòbils més important del món, del 22 al 25 de febrer. La cita, que està reservada als professionals del sector, s'obre aquesta edició als usuaris d'EL PERIÓDICO gràcies a l'especial multimèdia 'MWC 360' que ha activat aquesta web dimarts, 23 de febrer, i que permet als lectors fer un 'tour' en realitat virtual per un dels principals recintes del congrés, on hi ha les principals marques. 

Els usuaris poden passejar des del seu ordinador, telèfon mòbil o tauleta pel pavelló 3 del Mobile World Congress en una experiència en 360 graus i conèixer les principals novetats presentades per empreses punteres com HuaweiLGSamsung Sony. Durant tot el recorregut, els visitants virtuals tenen la possibilitat d'enriquir la visita amb informacions complementàries, vídeos gràfics sobre les principals companyies que són a la cita de Barcelona i sobre totes les novetats que s'hagin presentat. 

REALITAT VIRTUAL

Els usuaris que disposin d'un 'smartphone' amb sistema Android i ulleres de realitat virtual poden disfrutar d'una experiència immersiva al més semblant al que viuen els més de 95.000 visitants que visiten el congrés aquest any.

Notícies relacionades

Per disfrutar d'aquest 'tour' totalment immersiu és necessari disposar d'unes ulleres de realitat virtual. Al mercat  hi ha diferents opcions, algunes fins i tot de baix cost com les Cardboard de Google, un visor de cartró que permet disfrutar d'una navegació única a molt baix preu. Fins i tot es poden imprimir i muntar-se a casa des de la web de Google. La realitat virtual permet a l'usuari sentir-se com si s'estigués a l'escenari, gràcies als sensors de les ulleres/mòbils.

Els usuaris que no tinguin accés a unes d'aquestes ulleres també poden navegar per l'especial que ofereix el diari i disfrutar d'una experiència igualment interessant des de qualsevol ordinadormòbil tauleta, desplaçant-se per l'interior del pavelló (com si fos un mapa Street View), obtenint informació de tot el que es presenta i accedint a continguts especials com gràfics i vídeos.