Secció recomanada per

NOU DISPOSITIU VR

Google prepara un casc de realitat virtual per a mòbils Android

El dispositiu millorarà les Cardboard i serà similar al Samsung Gear VR

 

 

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Google també vol entrar en la batalla dels dispositius de realitat virtualAmb competidors Samsung (Gear VR) o Facebook (Oculus), ara Google prepara el llançament d'un casc de realitat virtual que serà compatible amb la majoria de mòbils i que millorarà les Cardboard.

Segons fonts que coneixen el projecte citades pel 'Financial Times', el nou dispositiu de Google serà similar a les Samsung Gear VR, és a dir, una estructura de plàstic que contindrà diversos sensors i que necessitarà un smartphone --que es col·loca a dins--, que farà de pantalla.

Notícies relacionades

No obstant, segons les mateixes fonts, aquest dispositiu serà compatible amb molts més terminals que Samsung Gear VR. A més, comptarà amb millors sensors i lents. 

L'objectiu de Google és impulsar aquesta categoria, després que les seves Google Cardboard VR (ulleres de cartró) ja hagin sigut distribuïdes en més de 5 milions d'ocasions. Es preveu que el nou projecte s'anunciï durant la conferència I/O 2016 per a desenvolupadors que se celebrarà al maig.