Secció recomanada per

LLANÇAMENT

Samsung presenta una nova edició millorada de la seva sèrie Galaxy A

Els terminals arriben en mides de pantalla de 4,7 i 5,2 polzades, amb acabats metal·litzats i funcionalitat de pagament per mòbil

05 sm-a310 standard front-right origin

05 sm-a310 standard front-right origin

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Samsung ha anunciat el llançament, al llarg d'aquesta setmana, dels 'smartphones' Galaxy A (2016), caracteritzats per una completa renovació estètica i característiques tècniques actualitzades. Entre els canvis, respecte a l'anterior sèrie A, hi ha les pantalles més grans i millorades (vidre Gorilla Glass), càmera més eficient, tecnologia per fer pagaments mòbils i més potència del processador en dues opcions de mida de pantalla: 5,2 polzades per al Galaxy A5 i 4,7 polzades per al Galaxy A3.

 “Amb el llançament de la línia Samsung Galaxy A (2016), hem tingut molt en compte les opinions dels consumidors sobre els models originals de la nostra família Samsung Galaxy A. A partir d'aquí, hem incorporat importants millores que ofereixen als usuaris la convergència perfecta entre estil i rendiment que necessiten en el seu dia a dia”, assenyala Celestino García, vicepresident corporatiu de Samsung Espanya.

La nova gamma aporta així mateix millores en la visibilitat amb un marc més estret. Arriba equipada amb un sistema de càmera que inclou l'estabilització òptica de la imatge (OIS) per evitar imatges borroses, així com lents F1.9 frontals i posteriors. Integra la funció de posada en marxa ràpida (Quick Launch) que amb un doble clic al botó d'inici obre la càmera en menys d'un segon. Afegeix funcions com un 'selfie' panoràmic i disparament amb gestos i els efectes embellidors a la càmera frontal.

Notícies relacionades

Galaxy A5 (2016) és compatible amb Samsung Pay, el servei de pagaments mòbils pràcticament universal desenvolupat per Samsung, els pagaments dels quals s'autentifiquen mitjançant empremta dactilar.

Els nous 'smartphones' Samsung Galaxy A (2016) estaran disponibles des d'aquesta mateixa setmana, a un preu de 429 euros (A5) i 299 euros (A3).