Secció recomanada per

GADGETS

Arriba la Solar X, una càmera d'acció amb càrrega solar i resolució 4K

El nou model de la marca americana Activeon estarà disponible el mes de març que ve

activeon-solar-x-02

activeon-solar-x-02

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia d'origen americà Ativeon ha anunciat una ampliació de la seva gamma de càmeres d'acció amb un model anomenat Solar X que ofereix resolució 4K a més d'una solució de càrrega solar.

El producte s'ha pogut veure a Las Vegas, en l'última edició del CES i, en paral·lel, ha sigut anunciada a Barcelona coincidint amb la presència del Cirque du Soleil, de qui és 'partner' oficial.

Responsables de la marca han informat que pretenen incrementar la seva presència al mercat europeu i nacional en base a un catàleg que es veurà ampliat significativa durant tot aquest any i que comptarà amb models molt competitius en preu.

Segons xifres ofertes per la firma, el mercat de càmeres d'acció podria duplicar-se en els pròxims dos anys i arribar als 20 milions d'unitats a l'any.

CARACTERÍSTIQUES

La càmera Activeon Solar X, que permet a l'usuari fer fotos vídeos, té l'avantatge de connectar-se a l'X Station, un sofisticat panell solar que absorbeix i emmagatzema l'energia del sol per carregar l'equip. Aquest panell és capaç de recarregar la bateria de la càmera fins a un 80% en 30 minuts i fins al 100% en 60 minuts. L'autonomia total és de sis hores, això inclou dues hores gràcies a la bateria integrada i un total de quatre hores addicionals quan la X Sation està totalment carregada.

Notícies relacionades

Ofereix una pantalla tàctil de 2 polzades, wi fi integrat i dotació d'un potent un estabilitzador d'imatge digital. Captura vídeos en resolució 4K 2160p mitjançant un sensor de 16 megapíxels. Podrà comprar-se en botigues especialitzades el març del 2016.

El nou model així com les ja disponibles CX Gold i CX es poden connectar a un 'smartphone' a través d'una app disponible tant per a iOS com Android, que permet controlar les funcions de la càmera, supervisar els vídeos en directe i compartir continguts en xarxes socials.