Secció recomanada per

APPS DE LA SETMANA

Amazon Undergroud, millor app per a mòbil de la setmana

Amazon Undergroud, Mi Yoigo i Blossom Blast Saga, millors aplicacions de la setmana

Amazon Underground.

Amazon Underground.

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

La nova aplicació d'Amazon, Amazon Underground, el gestor Mi Yoigo, el calendari Digical Calendari i els jocs Blossom Blast Saga i Star Wars: Galaxy Of Heroes, destaquen com a aplicacions de la setmana per a mòbils iPhone (iOS) i Android (Google Play).

1. AMAZON UNDERGROUND

‘Apps’ i jocs que eren de pagament, gratis

El gegant del comerç electrònic, Amazon, ha estrenat aquesta setmana Amazon Underground (Android), una app que ofereix totalment gratis milers d'apps que habitualment són de pagament. ¿El truc? No són novetats, i de tant en tant Amazon inserirà anuncis a l'iniciar l'aplicació. Així compensarà els desenvolupadors segons els usuaris usin aquestes apps.

2. MI YOIGO

Gestió de la línia mòbil de Yoigo

La firma de telefonia per fi ha estrenat la seva aplicació per a mòbils, Mi Yoigo (Android iOS, gratis). Amb una interfície visual i intuïtiva, els clients de la companyia podran gestionar la seva línia des del seu telèfon mòbil. A més de veure l'ús de la línia (històric de trucades, tarifa contractada, factures), es pot consultar el PUK i activar el roaming.

3. BLOSSOM BLAST SAGA

El jardí més addictiu

King.com torna a la càrrega amb un altre joc de puzles. Blossom Blast Saga (Android iOS) repeteix l'exitosa fórmula que tants addictes ha creat de títols com Candy Crush o Bubble Witch en aquesta nova app que se centra en el món de les flors: els usuaris han d'unir tres brots del mateix color o més per fer que creixin amb l'objectiu de netejar parterres.

4. DIGICAL CALENDARI

Per sobre de tot, organització

Aquesta aplicació per a Android busca que els usuaris no s'oblidin de res del que tinguin previst. Inclou una agenda planificadora i organitzadora que ofereix multitud de vistes de calendariwidgets i la previsió meteorològica mundial integrada per programar tasques i cites amb el telèfon i la tauleta de manera ràpida i eficient.

5. STAR WARS: GALAXY OF HEROES

Guerra galàctica al mòbil

Notícies relacionades

Davant la imminent estrena de Star Wars: El despertar de la FuerzaStar Wars: El despertar de la Fuerza, Electronic Arts ha llançat el joc gratuït Star Wars: Galaxy of Heroes per a iOS Android. Aquest nou títol de la saga no solament inclou l'acció que tots els fans esperen (combats entre grups d'herois i dolents), sinó també elements de rol barrejats amb estratègia.

 

Temes:

Aplicacions