Secció recomanada per

PROPOSTA INNOVADORA

Prop de 2000 nens se sumen a la iniciativa 'World Mobile City Project'

El projecte agrupa alumnes d'instituts de Barcelona, Manresa, València, Saragossa i Alcoi que sortiran al carrer amb els telèfons per descobrir les seves ciutats

wmcp

wmcp

1
Es llegeix en minuts

Coincidint amb el World Mobile Congress de Barcelona, prop de 2.000 nens i nenes d'instituts de Barcelona, Manresa, València, Saragossa i Alcoi celebraran aquesta setmana la tercera edició del 'World Mobile City Project'. Aquesta iniciativa, nascuda el 2014, persegueix que els nens coneguin les seves respectives ciutats gràcies als telèfons mòbils.

El projecte busca fomentar l'autonomia dels nens i ensenyar-los a donar un bon ús a les noves tecnologies. Per a això, s'ha preparat un gimcana interactiva on els participants hauran de localitzar i fotografiar cinc punts en un mapa compartit gràcies a Instagram. També hi ha activitats de codis QR i de realitat augmentada.

Notícies relacionades

La iniciativa està liderada per la xarxa de professors Lacenet i compta amb la col·laboració tècnica de l'Escola d'Enginyeria de Telecomunicació i Aeroespacial de Castelldefels (UPC), el patrocini de m-Schools'. --que proporciona els premis-- i el suport del Consorci d'Educació de Barcelona, de la Fundació Aplicació de Callús i de l'Ajuntament de Manresa.

El 'World Mobile City Project' segueix sumant adeptes i de cara a la pròxima edició s'espera la participació d'instituts europeus, a més de seguir creixent en el nombre de nens dins del territori espanyol.