Secció recomanada per

FIRA DE VIDEOJOCS E3

Nintendo llançarà figures físiques que interactuaran amb els jocs de Wii U

Acostant les figures al comandament de la consola s'afegiran funcions especials

Les figures Amiibo per a Wii U.

Les figures Amiibo per a Wii U.

1
Es llegeix en minuts
JOSEP M. BERENGUERAS / Barcelona

La companyia japonesa Nintendo no es vol quedar enrere en la batalla de les consoles de nova generació. I per seguir competint aposta per un nou camp: les figures físiques que interactuen amb les consoles, a les quals ha anomenat Amiibo.

Així ho ha donat a conèixer en la seva conferència (digital) durant la fira de videojocs més gran del món, l'E3, que se celebra a Los Angeles. La companyia ha anunciat que llançarà aquesta línia de figures, que comptaran amb un xip i que, posicionant-les sobre el comandament tauleta de la Wii U, afegiran funcions i habilitats especials als jocs.

El primer joc amb què funcionaran serà el nou Super Smash Bros Wii U, de manera que a l'acostar la figura (de Mario, Zelda...) apareixerà el personatge a la pantalla i es podrà lluitar amb ell. Un altre joc amb què funcionaran serà Mario Kart 8 de Wii U.

La companyia centra els seus llançaments de futur en els personatges amb segell Nintendo: Yoshi, Toad i Zelda, entre altres. Per exemple, llançarà un joc propi amb Yoshi de protagonista (Yoshi's Epic Yarn), el mateix que Captain Toad, protagonitzat pel famós bolet.

Per la seva banda, Zelda canviarà de registre i, encara que poc se sap del nou joc, es va anunciar una aventura en un món semiobert on la història canviarà segons el que decideixi fer l'usuari. Arribarà el 2015. A més, Hyrule Warriors sortirà a la venda el dia 26 de setembre.

Notícies relacionades

Nintendo no s'oblida de Mario: llançarà Mario Maker el 2015, perquè els seus seguidors es puguin construir els seus propis mons Mario, mentre que un altre esperat títol de Wii U, Bayonetta 2, arribarà l'octubre del 2014. A més, Xenoblade i un nou Kirby, The Rainbow Course, arribaran també l'any que ve 2015.

La firma també ha mostrat nous jocs de Pokémon per a la Nintendo 3DS; a més de Splatoon per a Wii U, un joc de pintar (literalment) el territori dels enemics (amb el mode multijugador com a protagonista).

Temes:

Nintendo