Secció recomanada per

Aposta revolucionària disponible a partir de dimarts

EL PERIÓDICO toca el futur amb l'edició digital

e-Periódico és la innovadora versió del diari que, com a oferta de llançament, es pot disfrutar tres mesos per només 2,99 euros

Diferents suports per a l’e-Periódico.

Diferents suports per a l’e-Periódico.

3
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / Barcelona

EL PERIÓDICO, diari de referència a Catalunya, que sempre s'ha caracteritzat per la seva vocació innovadora, com ha demostrat en moltes ocasions (la doble edició en castellà i en català n'és tan sols un exemple), fa ara un decidit pas cap al futur amb el llançament de l'e-Periódico, un revolucionari producte digital que enriqueix l'edició impresa.

La innovadora versió, que ha aconseguit una gran acceptació en els mesos de proves, estarà disponible a partir d'aquest dimarts, dia 8, a un preu excepcional de llançament. En aquesta nova etapa, el diari, en la seva versió impresa i digital, redoblarà la seva aposta pel periodisme de qualitat, per l'anàlisi i la participació dels lectors.

L'e-Periódico (www.e-periodico.cat en la seva edició en català i www.e-periodico.es per la castellana) ofereix una nova manera de llegir la premsa a través d'internet, ja que combina la pulcritud i l'agilitat de la lectura en una tauleta amb tot el potencial multimèdia de la web: vídeos exclusius, galeries de fotos, videocomentaris i enllaços amb les xarxes socials. L'innovador producte multisuport li permet a l'usuari llegir l'edició completa d'EL PERIÓDICO, i tots els seus suplements, a casa, a la feina, en moviment. On i quan es vulgui. L'usuari hi pot accedir des del PC de sobretaula o un petit portàtil fins a dispositius mòbils, inclòs l'iPad.

L'e-Periódico permet a l'usuari consultar les edicions anteriors i també compartir els seus articles preferits a través de Twitter, Facebook i el correu electrònic. A més, l'entorn PC incorpora algunes aplicacions que estan enfocades a millorar l'experiència de lectura: accés a les definicions a la Viquipèdia, localització geogràfica amb GoogleMaps o una eina de cartes al director.

LA NAVEGACIÓ és realment fàcil. Per accedir als continguts es pot utilitzar el ratolí o el teclat per passar d'una notícia a una altra o de secció a secció. Prement a dreta o esquerra es canvia de notícia a notícia, i, si una informació ocupa més d'una pàgina, només cal prémer la fletxa cap avall. Des de l'índex de seccions, les fletxes verticals permeten transitar de secció en secció.

L'aplicació per a iPad, pionera a Europa, realitza una primera descàrrega en paral·lel a la lectura del contingut que augmenta la sensació de velocitat durant la navegació i que, a més, permet, una vegada finalitzada la càrrega, consultar tot el diari sense necessitat d'estar connectat a internet. Aquesta versió també trenca motllos amb un disseny innovador, una gran velocitat de descàrrega i la possibilitat de simultaniejar en la mateixa aplicació l'edició en català i castellà.

L'atractiu de l'e-Periódico augmenta en la mesura en què a partir del 14 de novembre oferirà al vespre un avanç de l'edició de l'endemà. Els temes propis més destacats, les entrevistes, els reportatges i els articles d'opinió configuraran un llaminer aperitiu per als lectors àvids d'una informació rigorosa, de qualitat i tractada amb la màxima profunditat. Aquest avançament editorial, que es podrà consultar de dilluns a divendres, dóna, si és possible, més sentit a l'eslògan de la campanya de llançament: El Periódico de demà, avui.

Notícies relacionades

Si l'atractiu del producte és imbatible, la seva oferta de llançament no ho és menys. Per gentilesa d'Endesa, els interessats podran provar-lo durant tres mesos per només 2,99 euros. És la millor manera i la més econòmica d'explorar l'e-Periódico i enamorar-se'n. També es podrà aconseguir l'edició del dia per només 0,79 euros i contractar una subscripció anual per 99,99 euros.

La subscripció, que és gratuïta per als abonats del paper, també permetrà l'accés al quiosc tradicional en PDF pel mateix preu. El Quiosc d'EL PERIÓDICO (http://pdf.elperiodico.com) incorpora tota l'hemeroteca del diari des de la seva fundació i l'aplicació e-Paper. Aquesta eina agilitza la navegació per les diferents seccions del diari i les presenta amb un disseny innovador.