Secció recomanada per

ESTRATÈGIA EMPRESARIAL

Twitter anuncia que s'integra a Google TV

La implicació de la xarxa social en la plataforma audiovisual permetrà als usuaris accedir al sistema de missatges curts a través de la petita pantalla

El xef Graham Elliot mostra el seu compte de Twitter a l’iPad amb què es comunica amb els clients, el dia 14 de setembre a Chicago.

El xef Graham Elliot mostra el seu compte de Twitter a l’iPad amb què es comunica amb els clients, el dia 14 de setembre a Chicago. / M. SPENCER GREEN (AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE

La xarxa social d'internetTwitterha anunciat avui la seva participació en la plataforma televisivaGoogle TV, cosa que permetrà l'enviament i la lectura d'aquests missatges curts a través de la petita pantalla, ha informat avui l'empresa californiana.

La implicació de Twitter amb el projecte audiovisual del gegant tecnològic Google s'emmarca dins de l'estratègia d'integració d'aquesta xarxa social en la majoria de dispositius amb connexió a internet.

Twitter és una aplicació disponible tant a través de telèfons mòbils i de les populars tauletes, com dels nous televisors HD amb connexió a internet incorporada, i és accessible mitjançantApple TV, un dels competidors que tindrà Google TV quan surti al mercat al novembre, previsiblement.

Els usuaris de Twitter tindran accés a "la majoria" dels serveis d'aquest sistema de missatges curts mitjançant Google TV, segons s'informa en el bloc de Twitter.

"Fa molt senzill revisar elstweets, les mencions i la llista de favorits. Permet respondre, reenviar i compartir continguts, així com visitar pàgines web vinculades al missatge o fer cerques", explica l'empresa.

Notícies relacionades

"Aquest és el principi del que pot ser la confluència de Twitter i la televisió", assenyala el comunicat.

Google TV, software que integra televisió i internet a la petita pantalla, formarà part d'una nova línia de televisors de Sony i es distribuirà com un dispositiu independent de la mà de Logitech i les seves caixes Reveu, que seran presentades oficialment el dia 6 d'octubre a Nova York.