Secció recomanada per

BARALLES I TIROTEJOS

El llançament de la Playstation 3 causa altercats als EUA

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / NOVA YORK

La comercialització de la Playstation 3, la nova videoconsola de Sony, als Estats Units ha originat una assistència massiva de clients als principals magatzems comercials, però també ha generat altercats en nombroses localitats del país, inclòs un tiroteig en una botiga a l'estat de Connecticut on dos homes armats han disparat a una fila de compradors a les portes d'un Wal-Mart.

Segons la Policia de Putnam (Connecticut), les persones que esperaven per entrar a la botiga i comprar la nova consola s'havien resistit a les exigències de dos lladres armats, que els exigien l'entrega de tots els objectes de valor que portaven al damunt. L'incident s'ha saldat amb un dels compradors ferit de gravetat, mentre que els delinqüents han aconseguit fugir.

Enfrontaments a Califòrnia

Notícies relacionades

També s'han registrat incidents en un establiment californià, on les cues d'aficionats als videojocs, que esperaven des d'ahir a les portes d'uns grans magatzems, han arribat a reunir fins a un centenar de persones. La policia de Los Angeles ha hagut d'intervenir a causa dels enfrontaments entre els compradors presents a la porta del comerç.

La nova Playstation 3 surt al mercat com un dels productes més esperats de l'any, però els problemes que Sony ha tingut amb algunes de les unitats i la seva retirada han fet témer a molts dels aficionats una escassetat d'aparells. El mercat americà comptarà amb 400.000 consoles del total de dos milions d'unitats posades a la venda a tot el món.

Temes:

PlayStation