Secció recomanada per

DEFECTES EN SO I IMATGE

La PlayStation 3, incompatible amb alguns jocs de versions anteriors

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / TÒQUIO

La PlayStation 3, que es comercialitza al Japó des de dissabte passat, ja presenta els primers problemes tècnics, al no admetre diversos jocs dels models anteriors, segons ha revelat un representant de la firma que la fabrica, Sony Computer Entertainment.

El director del departament de comunicació de la companyia japonesa, Satoshi Fukuoka, ha admès que alguns jocs de les consoles PlayStation 1 i PlayStation 2 no funcionen bé amb l'última versió, amb mal so i imatges que s'aturen.

Els models 1 i 2 de la PlayStation disposen de prop de 8.000 jocs i de moment es desconeix quants no funcionen amb la PS3.

Sony anuncia millores en les aplicacions

Aquests problemes tècnics contradiuen les promeses realitzades per l'empresa, subsidiària del gegant de l'electrònica Sony, que havia indicat que la PS3 seria compatible amb els jocs anteriors.

Fuluoka ha manifestat que algunes d'aquestes incidències poden deixar de presentar problemes en un futur pròxim, quan s'afegeixin certes millores a les aplicacions informàtiques de la consola, o bé quan es facin modificacions en els jocs.

Arribada a Europa al març

Aquests problemes no són la millor publicitat per a la PlayStation 3 en el mercat dels Estats Units, on serà introduïda divendres que ve. Els europeus hauran d'esperar fins al mes de març per problemes amb la fabricació del format de DVD, Blu-ray.

La nova polèmica se suma a les sorgides al voltant de l'aparició de la PS3 i els endarreriments en el seu llançament al mercat. A causa de les demores en la producció d'alguns components clau, Sony només ha posat a la venda al Japó 100.000 unitats, fet que ha deixat insatisfets nombrosos distribuïdors i compradors.

Descàrrega d'actualitzacions

Notícies relacionades

Aquesta xifra contrasta amb el milió d'unitats venudes al Japó de la PlayStation 2 en els tres dies següents al seu llançament el març del 2000.

Al mercat japonès i al nord-americà només ha pogut arribar a temps abans de les festes nadalenques després de revisar a la baixa els seus primers enviaments i sense poder desenvolupar tot elsoftwarede les consoles, decisió que ara pot resultar cara. Els usuaris hauran de connectar-se a la pàgina web de Sony per descarregar diverses actualitzacions, fet que tampoc havia passat en les anteriors versions.

Temes:

PlayStation