Homicidi

Una dona mata la seva exparella en una vivenda de Saragossa

La jove ha sigut detinguda per la Policia Nacional

Una dona mata la seva exparella en una vivenda de Saragossa
1
Es llegeix en minuts

El Grup d’Homicidis de la Prefectura Superior de Policia d’Aragó investiga l’assassinat d’un home algerià de 26 anys en el saragossà barri de Delicias. La víctima va ser apunyalada a l’interior d’un domicili a primera hora del matí d’aquest diumenge, els crits en el qual van alertar el veïnat, que va trucar immediatament a la sala del 091. Segons va poder saber EL PERIÓDICO DE ARAGÓN, del grup Prensa Ibérica, l’autora del crim és una dona colombiana de 32 anys, exparella de la víctima, que ha sigut detinguda.

Notícies relacionades

Fins a la vivenda situada en el numero 273 de l’avinguda Madrid es van traslladar agents de la Brigada de Seguretat Ciutadana de la Policia, així com ambulàncies, si bé només van poder certificar la mort de l’home. Davant aquest desenllaç, els investigadors d’Homicidis van assumir el cas.

El cadàver va ser aixecat pel magistrat titular del Jutjat d’Instrucció número 1 de Saragossa, en funcions de guàrdia, i traslladat a l’Institut de Medicina Legal d’Aragó, on aquest dilluns se li practicarà la pertinent autòpsia.